Välillä elämäntilanteet muuttuvat ja tulee tilanteita, jolloin on aika vaihtaa kotia. Autamme mielellämme sinua löytämään sopivan vuokra-asunnon kauttamme ja tuemme parhaamme mukaan asunnon vaihdon eri vaiheissa.

Täytä asunnon vaihtoa varten asuntohakemus. Valitse hakemukseen kohta ”Asunnon vaihto” ja täytä toiveet asunnosta ja alueesta. Voit myös valita hakemukseen sellaisia alueita/kaupunginosia, joissa juuri tällä hetkellä ei ole vapaita asuntoja. Lisätiedot-kenttään voit kirjoittaa tarkemmin syyn asunnon vaihtoon. Pyrimme täyttämään toiveesi mahdollisimman pian. Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta. Hakuaikaa voit jatkaa soittamalla asiakaspalveluumme puh. 020 130 3003.

Mikäli hakuehtojesi mukainen asunto löytyy, vuokrausneuvottelijamme on sinuun yhteydessä. Vaihdoissa edellytämme, että vuokravelkaa ei ole ja asumisessa ei ole ollut muutenkaan moitteita.

Jos vaihtoasunto löytyy saman vuokranantajasi kohteista, nykyinen vuokrasopimuksesi voidaan päättää siihen ajankohtaan, mistä uusi sopimus alkaa. Tässä tilanteessa kahta päällekkäistä vuokraa ei siis tarvitse maksaa. Huolehdimme siitä, että nykyinen vuokrasopimuksesi irtisanotaan, samalla kun uusi sopimus tehdään.