Vuokrasopimuksen irtisanominen

Tee aina asunnon irtisanominen kirjallisesti. Irtisanoessasi vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana olemme vastaanottaneet irtisanomisilmoituksen. Esimerkiksi jos irtisanot vuokrasopimuksen 16. huhtikuuta, on vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä 31. toukokuuta.

Jos vuokrasopimuksesi on kahden henkilön nimissä, tulee molempien vahvistaa irtisanominen. Jos asunnon irtisanoo vain toinen vuokralainen ja toinen on jäämässä asuntoon, tulee asuntoon jäävän vahvistaa irtisanomisilmoitus, jotta koko vuokrasopimus velvoitteineen siirtyy hänen nimiinsä.

Voit irtisanoa asunnon sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai palauttamalla tulostettavan irtisanomislomakkeen allekirjoitettuna sähköpostitse asuntovuokraus@colliers.com.
Jos sähköinen palvelu ei tunnista sinua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tulostettavan irtisanomislomakkeen löydät täältä

Irtisanomisen vahvistus

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet irtisanomisilmoituksesi, lähetämme aina kirjallisen vahvistuksen sekä muutto-ohjeet sähköpostitse tai postitse.

Vakuuden palautus

Palautamme vakuuden kahden viikon kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä, mikäli ei ole perusteita vakuuden pidätyksiin. Kun olet palauttanut kaikki avaimet ja siivonnut asunnon asianmukaisesti, palautamme vakuuden. Muistathan ilmoittaa tilinumeron vakuuden palautusta varten.