Vuokrasopimuksen irtisanominen

Irtisanomisilmoitus tulee tehdä vuokralaisen allekirjoituksella tai sen voi tehdä nopeiten verkkolomakkeella. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana olemme vastaanottaneet irtisanomisilmoituksen. Esimerkiksi jos irtisanot vuokrasopimuksen 16. huhtikuuta, vuokrasopimuksen päättymispäivä on 31. toukokuuta.

Jos vuokrasopimuksesi on kahden henkilön nimissä, tulee molempien vuokralaisten täyttää verkkolomake. Jos toimitat irtisanomisesi paperisena, tarvitaan molempien vuokralaisen allekirjoitus ja tieto siitä, muuttavatko molemmat vai vain toinen.

Voit irtisanoa asunnon sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai palauttamalla tulostettavan irtisanomislomakkeen allekirjoitettuna sähköpostitse asuntovuokraus@colliers.com.

Jos sähköinen palvelu ei tunnista sinua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tulostettavan irtisanomislomakkeen löydät täältä

Irtisanomisen vahvistus

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet irtisanomisilmoituksesi, lähetämme aina kirjallisen vahvistuksen sekä muutto-ohjeet sähköpostitse tai postitse.

Vakuuden palautus

Palautamme vakuuden kahden viikon kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä, mikäli ei ole perusteita vakuuden pidätyksiin. Kun olet palauttanut kaikki avaimet ja siivonnut asunnon asianmukaisesti, palautamme vakuuden. Muistathan ilmoittaa tilinumeron vakuuden palautusta varten.