Vuokra-asunnon vaihtaminen

Miten vuokra-asunnon vaihtaminen tapahtuu

Välillä elämäntilanteet vaihtuvat ja tulee tilanteita, jolloin vuokra-asuntoa tarvitsee vaihtaa. Meidän asukkaana voit hakea asunnon vaihtoa, mikäli sinulla on tarvetta esimerkiksi asunnon koon, vuokran tai työpaikan sijainnin muutoksen vuoksi. Meiltä löytyy asuntoja ympäri Suomea.

Täytä asunnon vaihtoa varten asuntohakemus. Valitse hakemukseen kohta ”Asunnon vaihto” ja täytä toiveet asunnosta ja alueesta. Voit myös valita hakemukseen sellaisia alueita/kaupunginosia, joissa juuri tällä hetkellä ei ole vapaita asuntoja. Lisätiedot-kenttään voit kirjoittaa tarkemmin syyn asunnon vaihtoon. Pyrimme täyttämään toiveesi mahdollisimman pian. Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta. Hakuaikaa voit jatkaa soittamalla asiakaspalveluumme puh. 020 130 3003.

Mikäli hakuehtojesi mukainen asunto löytyy, vuokrausneuvottelijamme on sinuun yhteydessä. Vaihdoissa edellytämme, että vuokravelkaa ei ole ja asumisessa ei ole ollut muutenkaan moitteita.

Jos vaihtoasunto löytyy saman vuokranantajasi kohteista, nykyinen vuokrasopimuksesi voidaan päättää siihen ajankohtaan, mistä n uusi sopimus alkaa. Tässä tilanteessa kahta päällekkäistä vuokraa ei siis tarvitse maksaa. Huolehdimme siitä, että nykyinen vuokrasopimuksesi irtisanotaan, samalla kun uusi sopimus tehdään.