Hyperion Aurinkolahti

Vuosaari, Helsinki

KAMPANJA: Ensimmäisen kuukauden vuokra veloituksetta, kun vuokrasopimus alkaa 31.10.2023 mennessä – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11kk kuluttua vuokrasopimuksen aloituksesta. Etu voimassa vain uusille asukkaille, ja koskee vain kampanja-aikana vapaina olevia asuntoja.

Hyperionin tornitalo on valmistunut Vuosaaren kattojen ylle kesällä 2023. Tässä 85 metrin korkuisessa uudiskohteessa on 24 kerrosta ja 216 laadukasta vuokrakotia yksiöistä kolmioihin.

Hyperion tarjoaa asukkailleen modernia kaupunkiasumista luonnon ja meren läheisyydessä. Asukkaiden arkea sujuvoittavat kätevät liikenneyhteydet ja asukaspysäköinti parkkihallissa. Ripauksen luksusta arkeen tuovat upeat yhteiskäyttötilat tornitalon ylimmässä kerroksessa.

Hyperionissa asut huolettomasti kattavien palveluiden ja yhteyksien äärellä. Astu sisään ja tutustu uuteen elämäntyyliisi!

”Tällaisia maisemia näkee yleensä, kun lentokone laskeutuu Helsinki-Vantaalle.” Lue Helsingin Sanomien artikkelista (12.7.2023), miltä asuminen suomen kuudenneksi korkeimmassa tornitalossa tuntuu.

Kohde valmistunut: heinäkuu 2023

Yksiöt 92 kpl24 m² – 44,5 m²
Kaksiot 75 kpl37,5 m² – 49 m²
Kolmiot 49 kpl64 m² – 69,5 m²

Huom. Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia kohteesta.

Tietoa rakennuksesta

OsoiteVuotie 47 C
Huoneistoja216
EnergialuokkaA
LämmitysKaukolämpö
Hissi2
LaajakaistaElisa 50M
YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna, kattoterassi, pesutupa, pyörän pesu- ja korjauspaikka
Arkea helpottavat palvelutAutohalli

Vuosaari asuinalueena

Vuosaari on urbaani ja merellinen alue Itä-Helsingissä, joka tunnetaan kaupungin ja luonnon yhdistävästä tunnelmastaan. Se on viihtyisä asuinalue monenlaisille asukkaille kattavien palveluiden, kulkuyhteyksien sekä ulkoilumahdollisuuksien ansiosta.

Alueelta löytyvät arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja, päiväkoteja, urheilutalo, uimahalli sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo. Ulkoilun ystävää ilahduttavat niin Aurinkolahden, Kallahden kuin Uutelan vehreät kävelyreitit, jotka tarjoavat loistavat puitteet monenlaiseen liikkumiseen.

50 m

Ruokakauppa

50 m

Metroasema

50 m

Kauppakeskus

700 m

Koulu

1,2 km

Aurinkolahden uimaranta