Tervetuloa Hyperioniin

Vuosaari, Helsinki

Tornitalo Hyperion nousee Vuosaaren kattojen ylle kesällä 2023. Tässä 85 metrin korkuisessa tornitalossa on 24 kerrosta ja 216 laadukasta vuokrakotia yksiöistä kolmioihin.

Hyperion tarjoaa asukkailleen modernia kaupunkiasumista luonnon ja meren läheisyydessä. Asukkaiden arkea sujuvoittavat kätevät liikenneyhteydet sekä asumista helpottavat palvelut, kuten asukaspysäköinti ja aulan pakettiautomaatit. Ripauksen luksusta arkeen tuovat upeat yhteiskäyttötilat tornitalon ylimmässä kerroksessa.

Hyperionissa asut huolettomasti kattavien palveluiden ja yhteyksien äärellä. Astu sisään ja tutustu uuteen elämäntyyliisi!

Arvioitu valmistuminen: 1.7.2023

Yksiöt92 kpl24 m² – 44,5 m²
Kaksiot75 kpl37,5 m² – 49 m²
Kolmiot49 kpl64 m² – 69,5 m²

Tietoa rakennuksesta

OsoiteVuotie 47 C
Huoneistoja216
EnergialuokkaA
LämmitysKaukolämpö
Hissi2
LaajakaistaElisa 50M
YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna, kattoterassi, pesutupa, pyörän pesu- ja korjauspaikka
Arkea helpottavat palvelutPostin pakettiautomaatti, autohalli

Vuosaari asuinalueena

Vuosaari on urbaani ja merellinen alue Itä-Helsingissä, joka tunnetaan kaupungin ja luonnon yhdistävästä tunnelmastaan. Se on viihtyisä asuinalue monenlaisille asukkaille kattavien palveluiden, kulkuyhteyksien sekä ulkoilumahdollisuuksien ansiosta.

Alueelta löytyvät arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja, päiväkoteja, urheilutalo, uimahalli sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo. Ulkoilun ystävää ilahduttavat niin Aurinkolahden, Kallahden kuin Uutelan vehreät kävelyreitit, jotka tarjoavat loistavat puitteet monenlaiseen liikkumiseen.

50 m

Ruokakauppa

50 m

Metroasema

50 m

Kauppakeskus

700 m

Koulu

1,2 km

Aurinkolahden uimaranta