Hyperion

Vuosaari, Helsinki

KAMPANJA! Ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €, kun vuokrasopimus alkaa 31.7.2024 mennessä. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen aloituksesta. Kampanja on voimassa vain uusiin vuokrasopimuksiin ja ainoastaan kampanja-aikana vapaisiin asuntoihin.

Hyperionin tornitalo on valmistunut Vuosaaren kattojen ylle kesällä 2023. Tässä 85 metrin korkuisessa uudiskohteessa on 24 kerrosta ja 216 laadukasta vuokrakotia yksiöistä kolmioihin.

Hyperion tarjoaa asukkailleen modernia kaupunkiasumista luonnon ja meren läheisyydessä. Asukkaiden arkea sujuvoittavat kätevät liikenneyhteydet ja asukaspysäköinti parkkihallissa. Ripauksen luksusta arkeen tuovat upeat sauna-, terassi- ja kerhohuonetilat tornitalon ylimmässä kerroksessa. Talon takapihalta löytyy myös pieni leikkipaikka lapsille.

Hyperionissa asut huolettomasti kattavien palveluiden ja yhteyksien äärellä. Asuntojen pintamateriaaleihin ja yksityiskohtiin on panostettu. Asunnoissa on käytetty mm. moderneja lasiseiniä ja -ovia, peililiukuovia ja tyylikkäitä mustia yksityiskohtia. Eri asuntopohjissa on erilaisia ratkaisuja. Tervetuloa tustumaan asuntoihin paikan päälle asuntoesittelyihin. Astu sisään ja tutustu uuteen elämäntyyliisi!

”Tällaisia maisemia näkee yleensä, kun lentokone laskeutuu Helsinki-Vantaalle.” Lue Helsingin Sanomien artikkelista (12.7.2023), miltä asuminen suomen kuudenneksi korkeimmassa tornitalossa tuntuu.

VERKKOKAUPPA

Vuokraa heti uusi koti

Hyperion Vuosaari, digistailattu kuva perheasunnosta.

Tervetuloa asuntonäytöille Hyperioon

Liity kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi. Tervetuloa Hyperionin asuntoesittelyyn ti 25.6. klo 14.30!

Kohde valmistunut: heinäkuu 2023

Yksiöt 92 kpl29–50,5 m²
Kaksiot 75 kpl42–53,5 m²
Kolmiot 49 kpl70–75,5 m²

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattu valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteVuotie 47 C
  Huoneistoja216
  EnergialuokkaA
  LämmitysKaukolämpö
  Hissi2
  LaajakaistaElisa 50M
  YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna, kattoterassi, pesutupa, pyörän pesu- ja korjauspaikka
  Arkea helpottavat palvelutParkkihalli

  Vuosaari asuinalueena

  Vuosaari on urbaani ja merellinen alue Itä-Helsingissä, joka tunnetaan kaupungin ja luonnon yhdistävästä tunnelmastaan. Se on viihtyisä asuinalue monenlaisille asukkaille kattavien palveluiden, kulkuyhteyksien sekä ulkoilumahdollisuuksien ansiosta.

  Alueelta löytyvät arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja, päiväkoteja, urheilutalo, uimahalli sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo. Ulkoilun ystävää ilahduttavat niin Aurinkolahden, Kallahden kuin Uutelan vehreät kävelyreitit, jotka tarjoavat loistavat puitteet monenlaiseen liikkumiseen.

  50 m

  Ruokakauppa

  50 m

  Metroasema

  50 m

  Kauppakeskus

  700 m

  Koulu

  1,2 km

  Aurinkolahden uimaranta