Turun Vouti

Hovineidonkatu 3, 20200 Turku

ETU: Vuokralaisen ei tarvitse tässä kohteessa maksaa erillistä rahavakuutta. Vuokranantaja tarjoaa myös jokaiselle asukkaalle Fennian peruskotivakuutuksen.

Vakuutena on vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Mikäli Garantia joutuu korvaamaan takauksen perusteella vuokranantajalle vuokralaisen laiminlyömien sopimusvelvoitteiden aiheuttamia kustannuksia, syntyy Garantialle maksettujen korvausten määräinen takautumisoikeus vuokralaista kohtaan.

 

Turun Vouti on valmistunut helmikuussa 2024 Herttuankulmaan. Herttuankulma on uusi kehittyvä asuinalue ja osa Turun uutta Linnakaupunkia, sataman ja jokirannan tuntumassa. Seitsemänkerroksisesta Voudista löytyy yhteensä 61 uutta kotia, aina tehokkaista yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Asuntojen pinta-alat ovat 25,5 – 71 m². Lemmikit ovat myös tervetulleita ja taloyhtiönetti kuuluu vuokraan.

Uusia vuokrakoteja moderneilla pintamateriaaleilla

Uusissa kodeissa lattiat ovat vaalea laminaattia, joka muistuttaa ulkonäöltään tammipuulankkua. Seinät ja kiinteät kaapit ovat raikkaan valkoiset, luoden neutraalin taustan kodin sisustukselle. Ikkunoissa on sälekaihtimet valmiina.

Keittiökaapit ovat valkoiset ja keittiön työtaso on betonin sävyistä laminaattitasoa. Keittiön varusteluun kuuluu keraaminen liesitaso, valkoinen kalusteuuni, liesituuletin, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Mikrolle on varattu oma hylly.

Käytännöllisissä kylpyhuoneissa on harmaat lattialaatat, valkoiset seinälaatat ja valkoiset kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuoneissa on myös mukavuuslattialämmitys ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkuseinät ovat lasia, luoden tyylikkään vaikutelman.

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Valmistunut: helmikuu 2024

  1H+KT 31 kpl25,5 m² – 28,5 m²
  2H+KT 14 kpl37,5 m² – 47,5 m²
  3H+KT 2 kpl52,5 m²
  3H+KT+S 14kpl56,5 m² – 71 m²
      

  Kuvat ovat suuntaa-antavia valokuvia alueelta ja viereisen talon vastaavasta uudiskohteesta (samat pintamateriaalit). Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteHovineidonkatu 3, 20200 Turku
  KaupunginosaHerttuankulma
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaA
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
  YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Herttuankulma asuinalueena

  Herttuankulma on uusi, kehittyvä asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Herttuankulma on osa Turun uutta Linnakaupunkia, jokirannan ja sataman läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan, lähin bussipysäkki sijaitsee 350 metrin päässä talosta ja pyörällä pääsee hetkessä keskustaan, jokirantaan tai Ruissaloon. Herttuankulmassa on urbaani tunnelma ja sinne kehittyvät palvelut täydentävät alueen.

  0,8 km

  Lähikauppa

  1,9 km

  Rautatieasema

  3 km

  Kauppatori

  1,5 km

  Satama