Asunto Oy Turun Ritari

Hovineidonkatu 3, 20200 Turku

Turun Ritari valmistuu marraskuussa 2023 Herttuankulmaan. Herttuankulma on uusi kehittyvä asuinalue ja osa Turun uutta Linnakaupunkia, sataman ja jokirannan tuntumassa. Seitsemänkerroksisesta Turun Ritarista löytyy yhteensä 55 uudiskotia yksiöistä kolmioihin. Asuntojen pinta-alat ovat 25,5 m² – 71 m². Tehokkaasti käytetyt neliöt tekevät asuntojen pohjaratkaisuista avaria ja valoisia. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja taloyhtiön nettiyhteys kuuluu vuokraan.

Uusia vuokrakoteja moderneilla pintamateriaaleilla

Uusissa kodeissa lattiat ovat Essentials -sarjan laminaattia, joka muistuttaa vaaleaa rustiikkista puulankkua. Seinät ja kiinteät kaapit ovat raikkaan valkoiset, luoden neutraalin taustan kodin sisustukselle. Ikkunoissa on sälekaihtiminet valmiina.

Keittiökaapit ovat valkoiset ja keittiön työtaso on betonin sävyistä laminaattitasoa. Keittiön varusteluun kuuluu keraaminen liesitaso, valkoinen kalusteuuni, liesituuletin, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Mikrolle on varattu oma hylly.

Käytännöllisissä kylpyhuoneissa on vaalean harmaa lattialaatta ja isohko valkoinen seinälaatta. Kylpyhuoneissa on myös mukavuuslattialämmitys ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkuseinät ovat lasia, luoden tyylikkään vaikutelman.

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakkovesimaksu 20 €/hlö/kk. Taloyhtiönetti sisältyy vuokraan (10M). Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen. Sisätiloissa ja parvekkeella tupakointi on kielletty.

Arvioitu valmistuminen: marraskuu 2023

1H+KT31 kpl25,5 m² – 28,5 m²
2H+KT12 kpl41 m² – 47,5 m²
3H+KT12kpl56,5 m² – 71 m²

Lisätietoja

OsoiteHovineidonkatu 3, 20200 Turku
KaupunginosaHerttuankulma
LämmitysKaukolämpö
EnergialuokkaA
HissiKyllä
LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna
Lemmikit sallittuKyllä
Savuton taloyhtiöKyllä

Herttuankulma asuinalueena

Herttuankulma on uusi, kehittyvä asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Herttuankulma on osa Turun uutta Linnakaupunkia, jokirannan ja sataman läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan, lähin bussipysäkki sijaitsee 350 metrin päässä talosta ja pyörällä pääsee hetkessä keskustaan, jokirantaan tai Ruissaloon. Herttuankulmassa on urbaani tunnelma ja sinne kehittyvät palvelut täydentävät alueen.

0,8 km

Lähikauppa

1,9 km

Rautatieasema

3 km

Kauppatori

1,5 km

Satama