Turun Ritari

Hopmanninkatu 5, 20200 Turku

ETU: Vuokralaisen ei tarvitse tässä kohteessa maksaa erillistä rahavakuutta. Vuokranantaja tarjoaa myös jokaiselle asukkaalle Fennian peruskotivakuutuksen. Vakuutena on vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Mikäli Garantia joutuu korvaamaan takauksen perusteella vuokranantajalle vuokralaisen laiminlyömien sopimusvelvoitteiden aiheuttamia kustannuksia, syntyy Garantialle maksettujen korvausten määräinen takautumisoikeus vuokralaista kohtaan.

Turun Ritari on valmistunut marraskuussa 2023 Herttuankulmaan. Herttuankulma on uusi kehittyvä asuinalue ja osa Turun uutta Linnakaupunkia, sataman ja jokirannan tuntumassa. Seitsemänkerroksisesta Turun Ritarista löytyy yhteensä 55 uudiskotia yksiöistä kolmioihin. Asuntojen pinta-alat ovat 25,5 m² – 71 m². Tehokkaasti käytetyt neliöt tekevät asuntojen pohjaratkaisuista avaria ja valoisia. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja nettiyhteys kuuluu vuokraan.

Uusia vuokrakoteja moderneilla pintamateriaaleilla

Uusissa kodeissa lattiat ovat Essentials -sarjan laminaattia, joka muistuttaa vaaleaa rustiikkista puulankkua. Seinät ja kiinteät kaapit ovat raikkaan valkoiset, luoden neutraalin taustan kodin sisustukselle. Ikkunoissa on sälekaihtiminet valmiina.

Keittiökaapit ovat valkoiset ja keittiön työtaso on betonin sävyistä laminaattitasoa. Keittiön varusteluun kuuluu keraaminen liesitaso, valkoinen kalusteuuni, liesituuletin, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Mikrolle on varattu oma hylly.

Käytännöllisissä kylpyhuoneissa on vaalean harmaa lattialaatta ja isohko valkoinen seinälaatta. Kylpyhuoneissa on myös mukavuuslattialämmitys ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkuseinät ovat lasia, luoden tyylikkään vaikutelman.

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


   

  Kohde valmistunut: marraskuu 2023

  1H+KT 31 kpl25,5 m² – 28,5 m²
  2H+KT 12 kpl41 m² – 47,5 m²
  3H+KT 12kpl56,5 m² – 71 m²
      

  Kuvat ovat suuntaa-antavia valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteHopmanninkatu 5, 20200 Turku
  KaupunginosaHerttuankulma
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaA
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
  YhteiskäyttötilatKerhohuone, sauna
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Herttuankulma asuinalueena

  Herttuankulma on uusi, kehittyvä asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Herttuankulma on osa Turun uutta Linnakaupunkia, jokirannan ja sataman läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan, lähin bussipysäkki sijaitsee 350 metrin päässä talosta ja pyörällä pääsee hetkessä keskustaan, jokirantaan tai Ruissaloon. Herttuankulmassa on urbaani tunnelma ja sinne kehittyvät palvelut täydentävät alueen.

  0,8 km

  Lähikauppa

  1,9 km

  Rautatieasema

  3 km

  Kauppatori

  1,5 km

  Satama