Asunto Oy Myyrmäentie 2 F

Myyrmäki, Vantaa

Asunto Oy Myyrmäentie 2 F valmistui toukokuussa 2023 Myyrmäen keskustaan erinomaisten kulkuyhteyksien ja kattavien palveluiden äärelle. 8-kerroksisessa kiinteistössä on 77 modernia vuokrakotia ja kaksi liiketilaa.

Vuokrakotien joukosta löytyy toimivia tilaratkaisuja käytännöllisistä yksiöistä avariin neljän huoneen asuntoihin. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu tai ranskalainen parveke. Yhdessä asunnossa on oma erillinen sisäänkäynti ja lasitettu terassi. Asukkaiden käytössä on lisäksi kerhotila, saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.

Toimivat pohjaratkaisut ja harmoniset värivalinnat tekevät tästä kohteesta sopivan monenlaiselle asukkaalle. Olisiko tässä uusi kotisi?

Valmistunut: 5/2023

1H+KT23 kpl23,5 m² – 33 m²
2H+KT35 kpl32,5 m² – 41 m²
3H+KT12 kpl45 m² – 55 m²
4H+KT7 kpl62 m²

Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

Tietoa rakennuksesta

OsoiteMyyrmäentie 2 F
Huoneistoja77
LämmitysKaukolämpö
HissiKyllä
LaajakaistaElisa 50M
YhteiskäyttötilatKerhotila, saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto
AutopaikkaVuokrattavissa
LemmikitSallittu
Savuton taloyhtiöKyllä

Myyrmäki asuinalueena

Länsi-Vantaalla sijaitseva Myyrmäki tarjoaa asukkailleen helppoa asumista kaikenkattavien palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Alueelta löytyy arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja, päiväkoteja, kirjasto sekä Kauppakeskus Myyrmanni, missä on päivittäistavarakauppojen lisäksi monia erikoisliikkeitä.

Liikuntaa harrastavalle Myyrmäessä on urheilupuisto, uimahalli ja kuntosaleja, jotka tarjoavat laajasti harrastusmahdollisuuksia. Ympäriltä aukenevat laajat viheralueet ulkoiluun mm. Jokiuomanpuistossa, Vantaanjoen varrella ja Myyrmäen vesitornin ympäristössä. Kulttuurin ystävälle Myyrmäestä löytyy taidemuseo ja elokuvateatteri.

300 m

Ruokakauppa

300 m

Juna-asema

150 m

Kauppakeskus

400 m

Koulu