Tapulikaupungintie 13

00750, Helsinki

Tapulikaupungintie 13 on valmistunut laajasta viihtyvyysparannusremontista. Asuntoihin on valikoitu kauniit pintamateriaalit, jotka kestävät sekä aikaa että käyttöä. Myös asuntojen keittiöt että kylpyhuoneet on uusittu remontin yhteydessä.

Kahdeksan kerroksisessa talossa on tarjolla koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin – aina kaksioista tilaviin useamman makuuhuoneen perheasuntoihin. Neljän ja viiden huoneen asunnot erottuvat erityisesti kaksikerroksisella suunnittelullaan. Tämä ympäristö toivottaa myös lemmikit lämpimästi tervetulleiksi!

Valmistuminen: tammikuu 2024

2H+K+S+PIHA3 kpl43,5 m²–53 m²
3H+K+S+PIHA1 kpl70 m²
2H+K+S13 kpl38,5 m²–61,5 m²
3H+K+S10 kpl62 m²–72,5 m²
4H+K+S5 kpl81 m²
4H+K+H+S 1 kpl 101 m²
5-6H+K+S1 kpl 112,4 m²

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattu valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteTapulikaupungintie 13
  KaupunginosaTapulikaupunki
  Huoneistoja34
  HissiKyllä
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaD (2018)
  YhteiskäyttötilatPyörä- ja irtainvarasto
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä
  OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

  Asuinalueen kuvaus

  Helsingin Puistolassa asut mainioiden kulkuyhteyksien äärellä, mutta silti lähellä luontoa. Kehärata kuljettaa vartissa Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Yhteydet ovat omalla autolla mainiot, täältä kurvaat nopeasti isoille väylille.

  Alueella on mainiot ulkoilumahdollisuudet. Urheilupuisto ja alueen lenkkipolut kutsuvat liikkumaan luonnossa, lähettyviltä löytyy myös ihania leikkipuistoja lapsiperheiden arkea helpottamaan. Alueella on useampi päiväkoti ja kouluja, myös Helsingin Medialukio.

  Tärkeimmät lähipalvelut löydät aivan läheltä, ja laajemmat ostosmahdollisuudet Malmin ja Tikkurilan kauppakeskuksista.

  150 m

  Lähikauppa

  2,9 km

  Kauppakeskus

  1,4 km

  Koulu

  220 m

  Päiväkoti

  42 m

  Puistolan juna-asema

  Varma vuokranantajana

  Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Varmalla on tällä hetkellä noin 4 300 vuokrakotia ympäri Suomea, ja lisää asuntoja rakentuu jatkuvasti. Suurin osa asunnoista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi Varmalta. Kesällä 2023 Varma sai uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä.