Sitadelli 6

Bertha Pauligin katu 5, 00990 Helsinki

Sitadelli 6 valmistuu merelliseen Vuosaareen loppuvuodesta 2024. Vierestä löytyvät palvelut sekä luonto ja meri. Metroasema on vain kivenheiton päässä kohteesta. Sitadelli 6 on kahdeksankerroksinen uudisrakennus, jonka vieressä on matalampi kolmikerroksinen talo. Asuntoja on yhteensä 54 kpl ja matalammassa on liiketiloja. Lisäksi talossa pääsee nauttimaan saunatiloista, kerhohuoneesta sekä pesutuvasta ja kuivaushuoneesta. Tässä kohteessa aurinkopaneelit tuottavat talon yhteistiloihin energiaa.

Modernit pintamateriaalit

Moderneissa kodeissa on vaaleat laminaattilattiat ja ajattomat valkoiset seinät. Keittiö jatkaa valeaa teemaa: työtasot ovat vaaleaa, hieman lämpimään taittavaa laminaattia ja muut pinnat ovat vaaleat. Keittiöstä löytyy toimivat, modernit kodinkoneet. Kylpyhuoneet jatkavat vaaleaa, rauhallista teemaa. Lattiat ovat vaaleanharmaata laattaa ja seinän vaakasuuntaiset valkoiset laatat tuovat kylpyhuoneeseen avaruutta. Kodeissa on joko ranskalainen parveke tai lasitettu parveke.

Merellinen Vuosaaren alue

Vuosaari sijaitsee ihanteellisesti meren, luonnon ja palveluiden äärellä. Alueelta löytyy useita luontokohteita, urheilupuisto sekä tietenkin Aurinkolahden kaunis uimaranta, joka kutsuu viettämään kesäpäiviä. Viereisestä kauppakeskuksesta löydät laajan valikoiman palveluita ja kauppoja. Vuosaaresta löytyy myös monipuolisesti erilaisia ravintoloja.

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Kohde valmistuu: joulukuu 2024

  1H+KT16 kpl27,5 m² – 31,5 m²
  2H+KT15 kpl42,5 m² – 53 m²
  3H+KT23 kpl57 m² – 62,5 m²

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteBertha Pauligin katu 5, 00990 Helsinki
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaA
  HissiOn
  LaajakaistaTelia 10M
  YhteiskäyttötilatSauna, varastot, pesutupa, kerhohuone, parkkihalli
  LemmikitSallittu
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Vuosaari asuinalueena

  Vuosaari on moderni asuinalue meren vieressä Itä-Helsingissä. Monipuolisen palveluvalikoiman vuoksi se sopii monelle asukkaalle. Viihtyisältä asuinalueelta on helpot kulkuyhteydet ja alueella on monipuoliset ulkoilu- ja liikunta-alueet.

  Vuosaaresta löytyvät arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja ja päiväkoteja sekä kirjasto. Ulkoilusta pitäville alueelta löytyvät kauniit Aurinkolahden kävelyreitit ja Uutelan ulkoilualue.

  100 m

  Metroasema

  100 m

  Ruokakauppa

  950 m

  Aurinkolahden uimaranta

  700 m

  Urheiluhallit