Plootu ja Riikintaaleri

Kielotie 15, 01300 Vantaa


Uusia vuokra-asuntoja Tikkurilaan

Tikkurilan Kielotielle on valmistunut uusia ihania vuokrakoteja Plootun ja Riikintaalerin uudiskohteisiin. Kielotieltä on vain lyhyt kävelymatka Tikkurilan asemalle ja palveluihin. Korttelin alla olevaan parkkihalliin asukkaat pääsevät kätevästi kotoa hissillä kellarikerrokseen, joten autoilijoille tämä on helppo vaihtoehto. Taloissa on hissit. Lemmikit ovat tervetulleita, talot ovat savuttomia ja netti kuuluu vuokraan. Tule ja ihastu uusiin koteihin!

Plootu
Plootu on uusi, moderni kerrostalo sisältäen 53 viihtyisää vuokrakotia. Talon yleisilme on tyylikkään tummanharmaa ja sen modernia ilmettä korostaa puunvärinen parvekeosio. Isot, lasitetut parvekkeet kadun puolella tuovat rakennukselle siistin ja yhtenevän yleisilmeen. Talon katutasossa on lisäksi rauhallisia liiketiloja.

Riikintaaleri
Riikintaalerin uudisrakennus sisältää 49 vuokrakotia. Modernin talon yleisilmeessä yhdistyy vaalea julkisivu talon toisella puolella punatiiliseen julkisivuun. Asunnoissa on erilaisia parvekeratkaisuja, osassa lasitukset. Kahdeksankerroksisen talon katutasossa on lisäksi muutama liiketila.

VERKKOKAUPPA

Vuokraa heti uusi koti

 

Tervetuloa asuntonäytöille Tikkurilaan

Liity kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi. Tervetuloa Riikintaalerin asuntoesittelyihin!

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


   


  Kotien modernit pintamateriaalit

  Uusissa kodeissa on raikkaat pintamateriaalit ja vaalea värimaailma. Lattiamateriaalina on vaalea lankkumallinen laminaatti. Seinät ovat pääsääntöisesti valkoiset, kuten myös kiinteät kaapistot, joten ne uppoavat hyvin taustaan. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet valmiiksi asennettuna.

  Keittiökaapit ovat valkoiset ja ovien vetimet kromin väriset. Keittiön työtaso on helppohoitoista laminaattia. Keittiöissä on lämpimän puunsävyiseen tasoon upotettu keraaminen liesi. Kiinteisiin kodinkoneisiin kuuluu valkoinen kalusteuuni, liesituuletin/-kupu, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Myös mikrolle on varattu oma hylly.  

  Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys. Kiinteät kaapit ovat myös kylpyhuoneissa valkoiset, lisäksi löytyy käytännöllinen peilikaappi. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on huomioitu tilavaraukset.

   

  Viihtyisä korttelipiha ja korttelin alle sijoittuva parkkihalli


  Talojen sisäpihan puolelle tulee asukkaille vehreä korttelipiha leikki- ja oleskelualueineen. Erikseen vuokrattavia autopaikkoja löytyy korttelin alle sijoittuvasta parkkihallista, minne ajetaan Lummetien puolelta. Korttelin asukkaille tulee myös yhteiset sauna- ja kerhohuonetilat. Kohteelle haetaan Breeam -ympäristösertifikaattia.

  Uusia vuokrakoteja puistomaiseen Tikkurilaan, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Valmistuvaan kortteliin tulee yhteinen viihtyisä sisäpiha sauna- ja kerhotiloineen sekä korttelin alle sijoittuva parkkihalli. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja löydä uusi kotisi!

  Plootu: valmistunut 12/2023

  Yksiöt24 kpl26 – 35 m²
  Kaksiot13 kpl43,5 – 46 m²
  Kolmiot16 kpl57 – 61,5 m²

  Riikintaaleri: valmistunut 3/2024

  Yksiöt14 kpl24 m²
  Kaksiot21 kpl40,5 – 47 m²
  Kolmiot14 kpl61,5 – 65,5 m²

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattu valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteKielotie 15, 01300 Vantaa
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaA
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti
  YhteiskäyttötilatUlkoiluväline- ja irtainvarastot, korttelin yhteiset sauna- ja kerhohuonetilat
  LemmikitSallittu
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Tikkurila asuinalueena

  Tikkurila on suosittu asuinalue Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien, kattavan palveluvalikoiman ja puistomaisen ilmeen omaava asuinympäristö. Tikkurila tarjoaa kaupunkielämää ja esimerkiksi viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Toisaalta Tikkurilassa luonto on lähellä ja alueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tikkurilan juna-aseman yhteydessä toimiva kauppakeskus tarjoaa kattavasti erilaisia kauppoja ja palveluita. Tikkurilassa on myös iso kirjasto Kirjastopuiston reunalla sekä mm. Laurea amk:n kampus.

  100 m

  Kirjastopuisto

  400 m

  Tikkurilan asema

  500 m

  Laurea amk:n kampus

  1 km

  Heureka