Viulutie & Viulupolku

00420 Helsinki

Tilavia vuokrakoteja vehreässä Kannelmäessä

Viulupolku 1–5:n ja Viulutie 9–11:n viidessä asuinkerrostalossa Helsingin Kannelmäessä on menossa perusparannus. Kohteeseen kuuluu yhteensä noin 150 asuntoa. Talot edustavat alun perin 70-luvun arkkitehtuuria. Remontti tehdään talojen vanhaa henkeä kunnioittaen mm. asuntojen tilavat alkuperäispohjat säilytetään suurelta osin ja sisustuksista löytyy nostalgiaa modernilla otteella. Viulutien viisi asuinkerrostaloa valmistuvat vaiheittain perusparannuksesta vuosina 2024 – 2025. Lue lisää kohteesta.Tilavat ja valoisat vuokrakodit

Asunnot remontoidaan sisältä nykyaikaisilla pintameriaaleilla sekä moderneilla keittiökodinkoneilla. Talojen energiatehokkutta parannetaan mm. uusimalla ikkunat ja ovet sekä maalämmön käyttöönotolla. Myös piha-alueita ja yhteistiloja sekä porrashuoneita uudistetaan entistä viihtyisimmiksi.

Viulutien laajasti remontoiduissa kodeissa on selkeät pohjaratkaisut, sekä valoisat ja tilavat huoneet. Ikkunoista avautuvat vehreät, metsäiset maisemat. Asunnot saavat remontissa tyylikkäät lattia- ja seinäpinnat sekä täysin uudistetut keittiöt ja kylpyhuoneet, kuitenkin kohteen alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Lue lisää asunnoista.

 

Viihtyisä asuntokohde vehreässä Kannelmäessä

Tässä taloyhtiössä on panostettu asumisen sujuvuuteen. Remontin valmistuessa tarjolla on reilusti parkkipaikkoja, uudistetut pyörävarastot, persoonalliset talosaunat, pyykkitupa ja pyörien huoltopiste. Vehreä ja siistitty piha-alue leikkipaikkoineen kutsuu viihtymään ja yhteiseen oleskeluun.

Luonto alkaa takapihalta, ja silti vain lyhyen kävelyn päässä ovat lähikaupat sekä kauppakeskus Kaaren palvelut. Junalla pääset keskustaan vartissa, ja sijainti Kehä I:n vieressä takaa hyvät kulkuyhteydet. Kulttuurikeskus Kanneltalo sekä ulkoilureitit jokimaisemiin ja liikuntapuistoihin tarjoavat upeat mahdollisuudet ulkoiluun.

Viihtyisien kotien lisäksi monipuoliset lähipalvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja luonnonläheinen ympäristö tekevät arjesta sujuvaa!

Viulupolku 5: valmistuu syyskuussa 2024

Yksiöt6 kpl34,5 m²
Kaksiot5 kpl39–50,5 m²
Kolmiot12 kpl59–74,5 m²
Neliöt4 kpl91,5 m²

 

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattu valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteViulutie 9 & 11 / Viulupolku 1, 3 & 5, 00420 Helsinki
  LämmitysMaa-/kaukolämpö
  EnergialuokkaD
  HissiEi
  LaajakaistaTaloyhtiönetti
  YhteiskäyttötilatUlkoiluväline- ja irtainvarastot, talosaunat, pyykkitupa ja pyörien huoltopiste
  LemmikitSallittu
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Kannelmäki asuinalueena

  Kannelmäki asuinalueena tarjoaa vehreyttä ja palveluita kaikkiin elämänvaiheisiin. Alueelta löytyy monipuoliset lähipalvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja luonnonläheinen ympäristö. Kannelmäessä on useita päiväkoteja, kouluja, vanhusten palvelutaloja sekä terveyskeskus. Lähellä ovat myös monipuolista ohjelmaa tarjoava kulttuurikeskus Kanneltalo sekä Kannelmäen kirjasto. Kauppakeskus Kaari sijaitsee alle kilometrin päässä monipuolisine palveluvalikoimineen.

  300 m

  Päiväkoti

  700 m

  Kauppakeskus Kaari

  800 m

  Kanneltalo ja kirjasto

  1 km

  Kannelmäen asema