Näsijärvenkatu 3

33210, Tampere

Suositun Finlaysonin alueen ja Varman ”uudiskohdekorttelin” helmi, ylväs ja näyttävä, 9-kerroksinen As Oy Näsijärvenkatu 3, on valmistunut joulukuussa 2023!

Näsijärvenkatu 3 tarjoaa asukkailleen hienon yhdistelmän urbaania kaupunkiympäristöä sekä luonnonläheistä asumista Tampereen keskustassa. Asuntojen Näsijärvenkadun puoleisista ikkunoista avautuvat upeat näkymät vehreään Näsinpuistoon, jonka laelta voi katsella näkymiä Näsijärvelle. Silti vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytävätkin jo Tampereen pääkadut, joiden varrelta voi astua vaikkapa ratikan kyytiin.

Näsijärvenkadun toisella puolella, kulmittain, on hurmaava ja idyllinen Tallipiha, joka on kaikenikäisten ajanviettopaikka ihanine putiikkeineen, kahviloineen ja tapahtumineen. Muutaman sadan metrin päässä avautuva Mältinrannan uintipaikka tarjoaa taasen loistavat mahdollisuudet uintiharrastukseen, kesät talvet, jonne voi hilpaista vaikka kylpytakissa suoraan kotiovelta.

Asuintalon nykyaikaiset kodit palvelevat ihmisiä erilaisissa elämäntilaisessa ja tarpeissa. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, osassa ikkunoista voi ihailla kauniita puistonäkymiä. Kaikissa asunnoissa on parveke, terassi tai ranskalainen parveke. Lemmikit ovat tervetulleita.

Yhtiön sisääntulokerroksesta löytyvät kätevästi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä olevat ilmaiset sauna- ja pesulatilat. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autohallipaikka korttelin yhteisestä autohallista.


Tervetuloa tutustumaan vapaisiin asuntoihin!

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Valmistunut: joulukuu 2023

  1H+KT20 kpl30,5 m² – 33,5 m²
  2H+KT51 kpl34 m² – 42 m²
  3H+KT16 kpl56,5 m² – 57 m²

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattu valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteNäsijärvenkatu 3
  KaupunginosaTampereen keskusta
  Huoneistoja87
  HissiKyllä
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaB
  YhteiskäyttötilatSauna, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä
  OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

  Asuinalueen kuvaus

  Finlaysonin uniikissa asuinalueessa yhdistyvät Finlaysonin vanhojen tehdasrakennusten ainutlaatuinen kulttuurihistoria, Tammerkosken ja Näsijärven sykähdyttävät maisemat ja ulkoilumahdollisuudet sekä alueen monipuolinen palvelutarjonta. Kivijalkakauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden kirjo tarjoaa paikallisille asukkaille viihtyisän ympäristön arjen tarpeisiin. Alue on yksi suosituimmista Tampereella. Tervetuloa kotiin Finlaysoniin!

  500 m

  Päivittäistavarakauppa

  500 m

  Kauppakeskus

  1,3 km

  Koulu

  190 m

  Päiväkoti

  1,5 km

  Juna-asema

  Varma vuokranantajana

  Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Varmalla on tällä hetkellä noin 4 300 vuokrakotia ympäri Suomea, ja lisää asuntoja rakentuu jatkuvasti. Suurin osa asunnoista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi Varmalta. Kesällä 2023 Varma sai uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä.