Näsijärvenkatu 3

33210, Tampere

Suositun Finlaysonin alueen ja Varman ”uudiskohdekorttelin” helmi, ylväs ja näyttävä, 9-kerroksinen As Oy Näsijärvenkatu 3, ottaa vastaan uudet asukkaat joulukuussa 2023!

Varman omistamien yhtiöiden, Puuvillatehtaankatu 6:n ja Näsilinnankatu 4:n, naapuriin valmistuva, korttelin viimeinen vuokrataloyhtiö, tarjoaa tuleville asukkailleen hienon yhdistelmän urbaania kaupunkiympäristöä sekä luonnonläheistä asumista Tampereen keskustassa. Asuntojen Näsijärvenkadun puoleisista ikkunoista avautuvat upeat näkymät vehreään Näsinpuistoon, jonka laelta voi katsella näkymiä Näsijärvelle. Silti vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytävätkin jo Tampereen pääkadut, joiden varrelta voi astua vaikkapa ratikan kyytiin.

Näsijärvenkadun toisella puolella, kulmittain, on hurmaava ja idyllinen Tallipiha, joka on kaikenikäisten ajanviettopaikka ihanine putiikkeineen, kahviloineen ja tapahtumineen. Muutaman sadan metrin päässä avautuva Mältinrannan uintipaikka tarjoaa taasen loistavat mahdollisuudet uintiharrastukseen, kesät talvet, jonne voi hilpaista vaikka kylpytakissa suoraan kotiovelta.

Asuintalon nykyaikaiset, hyvin varustellut ja kauniisti sisustetut kodit palvelevat ihmisiä erilaisissa elämäntilaisessa ja tarpeissa. Taloon tulee niin yksiöitä, kaksioita kuin läpitalon kolmioitakin, joiden makuuhuoneen ikkunoista voi ihailla puistonäkymiä. Kaikissa asunnoissa on parveke, terassi tai ranskalainen parveke.

Yhtiön sisääntulokerroksesta löytyvät kätevästi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä olevat ilmaiset sauna- ja pesulatilat.

Lemmikit ovat tänne tervetulleita!

Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autohallipaikka korttelin yhteisestä autohallista.

Arvioitu valmistuminen: joulukuu 2023

1H+KT20 kpl30,5 m² – 33,5 m²
2H+KT51 kpl34 m² – 42 m²
3H+KT16 kpl56,5 m² – 57 m²

Huom. Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia vielä rakenteilla olevasta kohteesta.

Lisätietoja

OsoiteNäsijärvenkatu 3
KaupunginosaTampereen keskusta
Huoneistoja87
HissiKyllä
LämmitysKaukolämpö
EnergialuokkaB
YhteiskäyttötilatSauna, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto
Lemmikit sallittuKyllä
Savuton taloyhtiöKyllä
OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Asuinalueen kuvaus

Finlaysonin uniikissa asuinalueessa yhdistyvät Finlaysonin vanhojen tehdasrakennusten ainutlaatuinen kulttuurihistoria, Tammerkosken ja Näsijärven sykähdyttävät maisemat ja ulkoilumahdollisuudet sekä alueen monipuolinen palvelutarjonta. Kivijalkakauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden kirjo tarjoaa paikallisille asukkaille viihtyisän ympäristön arjen tarpeisiin. Alue on yksi suosituimmista Tampereella. Tervetuloa kotiin Finlaysoniin!

500 m

Päivittäistavarakauppa

500 m

Kauppakeskus

2,2 km

Koulu

190 m

Päiväkoti

1,5 km

Juna-asema

Varma vuokranantajana

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Varmalla on tällä hetkellä noin 4 300 vuokrakotia ympäri Suomea, ja lisää asuntoja rakentuu jatkuvasti. Suurin osa asunnoista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi Varmalta. Kesällä 2023 Varma sai uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä.