Koivu ja Pihlaja

Artturintasku 2, 20200 Turku

KAMPANJA! -50 € kolmen ensimmäisen kuukauden vuokrasta. Kampanja 10.1.2024 alkaen ja voimassa toistaiseksi. Kampanjasopimuksessa sitoudut vuokraamaan asunnon vähintään 9 kuukauden ajaksi. Kampanja on voimassa vain uusiin vuokrasopimuksiin ja ainoastaan kampanja-aikana vapaisiin asuntoihin. Mahdollisuus vuokrata asunto myös ilman kampanjaa, jolloin minimiasumisaika on 6 kk.

Artturinaukion reunaan on valmistunut loppuvuodesta 2023 kaksi uutta kerrostaloa, Koivu ja Pihlaja. Koivu sijaitsee Artturinaukion kulmassa ja Pihlaja Ruissalontien puolella. Tyylikkään tummanharmaiden talojen yleisilmettä rytmittää kulma-asuntojen isot, lasitetut parvekkeet sekä katutason rauhalliset liiketilat. Korttelin sisäpihan puolelle tulee asukkaille vehreä piha leikki- ja oleskelualueineen. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy. Kohteelle haetaan Breeam-ympäristösertifikaattia.

Lähikauppa sijaitsee kadun toisella puolen ja bussipysäkki kohteen vieressä. Bussilinjat 32, 42 kulkevat päärautatieaseman ja Kauppatorin kautta mm. Hämeenkadun, Tyksin ja Kupittaan juna-aseman suuntaan. Naapurustosta löytyy mm. Saippua Centerin monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kauneushoitola, autopesula jne. Ulkoilureittejä löytyy esim. jokirannan, Ruissalon tai Iso-Heikkilän koirapuiston suunnilta.

Digistailattu malliasunnon kaksion parveke, Koivu ja Pihlaja Kirstinpuisto.

Tervetuloa asuntonäytöille Kirstinpuistoon

 

Liity kiinnostuneiden listalle ja pääset tutustumaan koteihin ensimmäisten joukossa. Vapaiden asuntojen esittely to 29.2. klo 16 – 16.30! Tervetuloa!

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Asunnot

  Koivussa ja Pihlajassa on yhteensä 76 asuntoa, aina pienemmistä yksiöistä kolmioihin. Asuntopohjissa on erilaisia parvekkeita mm. sisäänvedetty lasitettu parveke, ulkoneva lasittamaton parveke tai ranskalainen parveke. Kuusikerroksisissa taloissa on hissit. Lemmikit ovat tervetulleita, talot ovat savuttomia ja netti kuuluu vuokraan.

   

  Modernit pintamateriaalit

  Uusissa kodeissa on valoisan vaalea värimaailma. Lattiamateriaalina on vaalea lankkumallinen laminaatti. Koko huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Seinät ovat raikkaan valkoiset, kuten myös kiinteät kaapistot. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet valmiiksi asennettuna.

  Keittiökaapit ovat valkoiset ja ovien vetimet kromin väriset. Keittiön työtaso on helppohoitoista laminaattia. Keittiöissä on lämpimän tammen sävyiseen tasoon upotettu keraaminen liesi. Kiinteisiin kodinkoneisiin kuuluu valkoinen kalusteuuni, liesituuletin, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Myös mikrolle on varattu oma hylly.

  Kylpyhuoneissa on kiinteä peilikaappi seinällä. Muut kiinteät kylpyhuonekaapit ovat valkoiset. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on huomioitu tilavaraukset.

   

  Asukkaiden yhteiset tilat

  Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat ulkoiluväline- ja pyörävarastot. Asuntoihin kuuluu huoneistokohtaiset irtainvarastot. Vehreälle piha-alueelle tulee mm. lasten leikkipaikka perheen pienimmille. Erikseen vuokrattavia autopaikkoja löytyy viereisestä parkkihallista, lisäksi piha-alueelle tulee myöhemmässä vaiheessa jonkin verran autopaikkoja ja autokatospaikkoja. Autopaikoilla on sähköauton latausvalmius, asukkaan erillishankintana.

  Uusi asuinalue Turun keskustan tuntumassa, Port Arthurin puutaloalueen naapurissa. Vain pyöräily- ja kävelymatkan päässä keskustasta, Ruissalontien kupeessa. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

  Valmistunut: joulukuu 2023

  Huoneistojaukauma Koivu

  Yksiöt 16 kpl27 m²
  Kaksiot 12 kpl36,5 m² – 48 m²
  Kolmiot 8 kpl70 – 79 m²

  Huoneistojaukauma Pihlaja

  Yksiöt 20 kpl28,5 m² – 29 m²
  Kaksiot 10 kpl44 m² – 46,5 m²
  Kolmiot 10 kpl61,5 – 62,5 m²

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai digistailattuja valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteArtturintasku 2, 20200 Turku
  LämmitysKaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
  EnergialuokkaA
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
  YhteiskäyttötilatUlkoiluväline- ja irtainvarastot, väestönsuoja
  LemmikitSallittu
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Kirstinpuisto asuinalueena

  Turun keskusta laajenee Iso-Heikkilän suuntaan uudelle Kirstinpuiston alueelle. Iso-Heikkilän aiemmalle teollisuusalueelle kehittyvä Kirstinpuisto on nykyaikainen, urbaani asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Kirstinpuistosta löydät kattavasti harrastusvaihtoehdot mm. Saippuacenterin liikunta- ja kuntosaleilta. Ulkoilureittejä löytyy esim. jokirannan, Ruissalon tai Iso-Heikkilän koirapuiston suunnilta. Kirstinpuistosta löydät nyt myös uuden lähikaupan ja muita palveluita. Kirstinpuiston keskeinen sijainti, kattavat lähipalvelut ja toimivat kulkuyhteydet tekevät arkipäivästä asukkaalle sujuvaa. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet vievät hetkessä Ruissaloon retkeilemään. Kirstinpuisto on osa Turun uutta Linnakaupungin kokonaisuutta.

  50 m

  Lähikauppa

  100 m

  Saippua Center

  1,2 km

  Päärautatieasema

  2 km

  Kauppatori

  3 km

  Ruissalo