Asunto Oy Kirstinpuiston Solina 9

Heikintasku 2, 20200 Turku


KAMPANJA: Tarjoamme tässä kohteessa uusiin sopimuksiin 6 kuukauden ajalta 100 euron alennuksen vuokraan. Kampanja sopimuksessa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta.


Asunto Oy Kirstinpuiston Solina 9 on valmistunut elokuussa 2023. Modernit kodit sijaitsevat Kirstinpuiston uudella, kehittyvällä asuinalueella. Kirstinpuisto on urbaani alue vain kävely- ja pyöräilyetäisyydellä ydinkeskustasta. Solina 9 on viehättävä 8-kerroksinen hissitalo. Kohteeseen tulee yhteensä 76 eri kokoista kotia, aina yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Modernit pintamateriaalit

Uusissa kodeissa on miellyttävä Egger-malliston vaalea puukuvioinen laminaattilattia. Seinät ovat raikkaan valkoiset. Hyvin varustellusta Puustelli-keittiöstä löytyy mm. kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja astianpesukone. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on tummanharmaa lattialaatta ja kiiltävä valkoinen seinälaatta.

Asukkaiden yhteiset tilat

Asukkaiden käytössä on pyörävarasto, asuntokohtainen irtainvarasto, kaksi korttelisaunaa ja kerhohuone. Puistomaisen piha-alueen valmistuessa asukkaat voivat hyödyntää yhtiön kuntoilualueita ja hyötypuutarhaa, johon istutetaan marjapensaita sekä viljelyalue istutuslaatikkoineen. Yhteisölliseen pihapiiriin rakentuu myös leikkipaikka perheen pienimmille. Autoilijoille pysäköintipaikkoja löytyy piha-alueelta, katoksesta ja alueen yhteisestä pysäköintitalosta.

Kirstinpuistossa asustat keskeisellä sijainnilla kävelymatkan päässä ydinkeskustan palveluista. Bussiyhteydet alueelta ovat hyvät. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

Arvioitu valmistuminen: elokuu 2023

1H+KT31 kpl30 m² – 32,5 m²
2H+KT30 kpl40,5 m² – 51,5 m²
3H+KT8 kpl68 m²
4H+KT7 kpl67,5 m²

Tietoa rakennuksesta

OsoiteHeikintasku 2, 20200 Turku
LämmitysKaukolämpö
EnergialuokkaA
HissiKyllä
LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
YhteiskäyttötilatPyörävarasto, irtainvarasto, kaksi korttelisaunaa ja kerhohuone
LemmikitSallittu
Savuton taloyhtiöKyllä

Kirstinpuisto asuinalueena

Turun keskusta laajenee Iso-Heikkilän suuntaan Kirstinpuiston alueelle. Iso-Heikkilän vanhalle teollisuusalueelle kehittyvä Kirstinpuisto on nykyaikainen asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Alueen viihtyisät piha-alueet tuovat mukavasti luonnonläheisyyttä urbaaniin kaupunkiympäristöön. Asuinpaikkana Kirstinpuisto on mitä miellyttävin – keskeinen sijainti, kattavat lähipalvelut ja toimivat kulkuyhteydet tekevät arkipäivästä asukkaalle sujuvaa. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet vievät hetkessä Ruissaloon retkeilemään. Kirstinpuistossa asut siis huoletta myös ilman autoa!

1,2 km

Lidl

1,2 km

Rautatieasema

2 km

Kauppatori

600 m

Fit Saippua Center