Asunto Oy Kirstinpuiston Solina 9

Heikintasku 2, 20200 Turku

Asunto Oy Kirstinpuiston Solina 9 valmistuu elokuussa 2023 kehittyvälle Kirstinpuiston asuinalueelle osaksi merellistä Linnakaupunkia. 8-kerroksinen hissitalo tarjoaa yhteensä 76 viehättävää uudiskotia kätevistä yksiöistä avariin neliöihin.

Moderneissa asunnoissa on miellyttävä Egger -malliston laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Hyvin varustellusta Puustelli-keittiöstä löytyy mm. kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja astianpesukone. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on tummanharmaa lattialaatta ja kiiltävä valkoinen seinälaatta.

Asukkaiden käytössä on pyörävarasto, asuntokohtainen irtainvarasto, kaksi korttelisaunaa ja kerhohuone. Puistomaisen piha-alueen valmistuessa asukkaat voivat hyödyntää yhtiön kuntoilualueita ja hyötypuutarhaa, johon istutetaan marjapensaita sekä viljelyalue istutuslaatikkoineen. Yhteisölliseen pihapiiriin rakentuu myös leikkipaikka perheen pienimmille. Autoilijoille pysäköintipaikkoja löytyy piha-alueelta, katoksesta ja alueen yhteisestä pysäköintitalosta.

Kirstinpuistossa asustat keskeisellä sijainnilla kävelymatkan päässä ydinkeskustan palveluista ja luonnon rauhasta. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

Arvioitu valmistuminen: elokuu 2023

1H+KT31 kpl30 m² – 32,5 m²
2H+KT30 kpl40,5 m² – 51,5 m²
3H+KT8 kpl68 m²
4H+KT7 kpl67,5 m²

Tietoa rakennuksesta

OsoiteHeikintasku 2, 20200 Turku
LämmitysKaukolämpö
EnergialuokkaA
HissiKyllä
LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
YhteiskäyttötilatPyörävarasto, irtainvarasto, kaksi korttelisaunaa ja kerhohuone
LemmikitSallittu
Savuton taloyhtiöKyllä

Kirstinpuisto asuinalueena

Iso-Heikkilän vanhalle teollisuusalueelle kehittyvä Kirstinpuisto on nykyaikainen asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Alueen viihtyisät piha- ja vesialueet tuovat mukavasti luonnonläheisyyttä urbaaniin kaupunkiympäristöön. Asuinpaikkana Kirstinpuisto on mitä miellyttävin – keskeinen sijainti, kattavat lähipalvelut ja toimivat kulkuyhteydet tekevät arkipäivästä asukkaalle sujuvaa. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet vievät hetkessä Ruissaloon retkeilemään. Kirstinpuistossa asut siis huoletta myös ilman autoa!

1,2 km

Lidl

1,2 km

Rautatieasema

2 km

Kauppatori

600 m

Fit Saippua Center