Kirstinpuiston Solina 9

Heikintasku 2, 20200 Turku

Asunto Oy Kirstinpuiston Solina 9 on valmistunut elokuussa 2023. Modernit kodit sijaitsevat Kirstinpuiston uudella, kehittyvällä asuinalueella. Kirstinpuisto on urbaani alue vain kävely- ja pyöräilyetäisyydellä ydinkeskustasta. Solina 9 on viehättävä 8-kerroksinen hissitalo. Talossa on yhteensä 76 eri kokoista kotia, aina yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Modernit pintamateriaalit

Uusissa kodeissa on miellyttävä Egger-malliston vaalea puukuvioinen laminaattilattia. Seinät ovat raikkaan valkoiset. Hyvin varustellusta Puustelli-keittiöstä löytyy mm. kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja astianpesukone. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on tummanharmaa lattialaatta ja kiiltävä valkoinen seinälaatta.

Asukkaiden yhteiset tilat

Asukkaiden käytössä on pyörävarasto ja asuntokohtaiset irtainvarastot. Puistomaisen piha-alueen valmistuessa asukkaat voivat hyödyntää yhtiön kuntoilualueita ja hyötypuutarhaa, johon istutetaan marjapensaita sekä viljelyalue istutuslaatikkoineen. Yhteisölliseen pihapiiriin rakentuu myös leikkipaikka perheen pienimmille. Autoilijoille pysäköintipaikkoja löytyy piha-alueelta, katoksesta ja alueen yhteisestä pysäköintitalosta.

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Kirstinpuistossa asustat keskeisellä sijainnilla kävelymatkan päässä ydinkeskustan palveluista. Bussiyhteydet alueelta ovat hyvät. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

  Kohde valmistunut: elokuu 2023

  1H+KT31 kpl30 m² – 32,5 m²
  2H+KT30 kpl40,5 m² – 51,5 m²
  3H+KT8 kpl68 m²
  4H+KT7 kpl67,5 m²

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteHeikintasku 2, 20200 Turku
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaA
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
  YhteiskäyttötilatPyörävarasto, irtainvarasto
  LemmikitSallittu
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Kirstinpuisto asuinalueena

  Turun keskusta laajenee Iso-Heikkilän suuntaan Kirstinpuiston alueelle. Iso-Heikkilän vanhalle teollisuusalueelle kehittyvä Kirstinpuisto on nykyaikainen asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Alueen viihtyisät piha-alueet tuovat mukavasti luonnonläheisyyttä urbaaniin kaupunkiympäristöön. Asuinpaikkana Kirstinpuisto on mitä miellyttävin – keskeinen sijainti, kattavat lähipalvelut ja toimivat kulkuyhteydet tekevät arkipäivästä asukkaalle sujuvaa. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet vievät hetkessä Ruissaloon retkeilemään. Kirstinpuistossa asut siis huoletta myös ilman autoa!

  1,2 km

  Lidl

  1,2 km

  Rautatieasema

  2 km

  Kauppatori

  600 m

  Fit Saippua Center