Kirkkonummen Aittakuja 3

Aittakuja 3, 02430 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Aittakuja 3 valmistuu arviolta tammikuussa 2024. Tyylikkään vaaleat asuinkerrostalot sijaitsevat rauhallisella Masalan alueella, Kirkkonummella. Uudet talot ovat 5- ja 6-kerroksisia hissitaloja. Kohteeseen tulee yhteensä 93 eri kokoista kotia, aina yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Lemmikit ovat tervetulleita, talot ovat savuttomia ja netti kuuluu vuokraan. Talojen lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen maalämpö.

Modernit pintamateriaalit

Uusissa kodeissa on valoisan vaalea värimaailma luoden neutraalin pohjan oman kodin sisustukselle. Lattiamateriaalina on vaalea laminaatti ja seinät ovat raikkaan valkoiset. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet valmiiksi asennettuna.

Keittiöissä on laadukkaat Boschin kodinkoneet (jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteisiin sijoitettava uuni ja astianpesukone) ja myös mikrolle on varattu oma hylly. Keittiökaapit ovat valkoiset ja vetimet kromin väriset. Keittiön työtaso on tyylikkään tummanharmaa ja helppohoitoista laminaattia.

Kylpyhuoneiden lattia on tummanharmaata laattaa ja seinät suurehkoa valkoista laattaa. Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys. Kylpyhuoneiden kiinteät kaapit ovat valkoiset ja vetimet kromin väriset. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on huomioitu tilavaraukset. Kylpyhuoneen hanat ovat kromin väriset, suihkuseinä lasia ja wc-istuin seinään upotettua mallia. Saunallisissa asunnoissa saunan seinät ovat lasia ja kiukaana on laadukas Harvian kiuas.

Asukkaiden yhteiset tilat

Asukkaiden käytössä on pyörävarasto, asuntokohtainen irtainvarasto, kaksi talosaunaa ja kuivaushuone. Vehreälle piha-alueelle tulee mm. lasten leikkipaikka perheen pienimmille. Erikseen vuokrattavilla autopaikoilla on sähköauton latausvalmius, asukkaan erillishankintana.

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vakuus 250 €.

Masalassa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä, vain lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta. Kaikki päivittäin tarvittavat palvelut ovat lähellä. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

Arvioitu valmistuminen: tammikuu 2024

1H + KT 27 kpl26,5 – 29,5 m²
2H + KT 34 kpl40 – 45,5 m²
3H + KT 15 kpl60 – 62,5 m²
4H + KT 15 kpl67,5 – 75 m²
2H + KT +
ASKH + VAR
 2 kpl86 m²

Tietoa rakennuksesta

OsoiteAittakuja 3, 02430 Kirkkonummi
LämmitysMaalämpö
EnergialuokkaA
HissiKyllä
LaajakaistaTaloyhtiönetti 10M
YhteiskäyttötilatUlkoiluväline- ja irtainvarastot, väestönsuoja, kaksi saunaa ja kuivaushuone
LemmikitSallittu
Savuton taloyhtiöKyllä

Masala asuinalueena

Masala on viihtyisä asuinalue, joka tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Masalassa kaikki päivittäin tarvittavat palvelut ovat lähellä, kuten ruokakaupat, apteekki, kirjasto, terveyskeskus, eläinlääkäri jne. Alueelta löytyy lisäksi kouluja, päiväkoteja (suomen- ja ruotsinkielisenä) ja monipuolisia urheilumahdollisuuksia. Liikenneyhteydet ovat hyvät, Masalan juna-asema vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ja Länsiväylälle pääsee nopeasti.

350 m

Rautatieasema

100 m

Ruokakauppa

400 m

Koulu

1 km

Päiväkoti