Alppikatu 3

00530, Helsinki

Alppikatu 3:n remontoidut asunnot ovat valmistuneet viihtyvyysparannusremontista maaliskuun lopussa. Hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä sijaitseva kohde on Helsingin Kalliossa, Alppikadun ja Toisen linjan kulmassa. Viihtyvyysparannusremontin aikana talon julkisivun teknistä ja energiatehokkuutta parannettiin mm. ulkoseinien lämmöneristyksellä ja ilmanvaihdon lämmön talteenotolla. Asuntojen lähes kaikki pinnat remontoitiin moderneilla sisustusratkaisuilla. Kohteessa on yhteensä 65 asuntoa, aina pienemmistä yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Lemmikit ovat tervetulleita, talot ovat savuttomia ja netti kuuluu vuokraa

Kalliossa on oma urbaani tunnelmansa ja nyt on tarjolla myös isompia perheasuntoja. Tule ihastumaan uusittuihin asuntoihin! Lue myös Varman sivuilta artikkeli valmiista kohteesta: Alppikadun asukkaat pääsevät muuttamaan remontoituihin vuokrakoteihin

 

Viihtyvyysparannusremontti asunnoissa

Alppikadun kodeissa voi valita kahden eri sisustustyylin väliltä, toisessa rapussa asuntojen sisustyylinä on Hiekka ja toisessa Savi. Lattiamateriaalina on molemmissa vaalea lankkumallinen laminaatti. Seinät ovat raikkaan valkoiset, kuten myös kaapistot kromin värisillä vetimillä. Osassa makuuhuoneita ja olohuoneita on käytetty vaalean harmaata tehostesävyä luomaan kodikkuutta. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet valmiiksi asennettuna.

Uusittujen keittiöiden kiinteisiin kodinkoneisiin kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni ja astianpesukone. Mikrolle on varattu oma hylly. Pienemmissä asunnoissa varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, kun taas isoimmissa perheasunnoissa on erillinen iso jääkaappi ja pakastin. Keittiökaapit ovat valkoiset ja vetimet kromin väriset. Keittiön työtaso on helppohoitoista laminaattia.

Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys ja vettä säästävät vesikalusteet. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on huomioitu tilavaraukset. Tyylikkäät lasiset taitesuihkuseinät ovat käytännölliset, sillä ne säästävät tilaa. 

Sisustustyyli: Hiekka

Hiekka sisustustyylin asunnoissa on valittu pehmeän vaaleita pintamateriaaleja, luoden harmonisen kaunista tunnelmaa koteihin. Tämän sisustustyylin keittiöiden välitilaan on valittu vaaleaa marmorikuvioitua pintaa ja keittiötasoksi siihen sointuva vaalean harmaa laminaattitaso. Hiekka sisustustyylin kylpyhuoneisiin tulee valkoinen seinälaatta ja vaalean harmaa lattialaatta.

Sisustustyyli: Savi

Savi sisustustyylin asuntoihin on saatu dramaattisempaa tunnelmaa tummemmilla kontrasteilla. Tämän sisustustyylin keittiöissä on välitilan taustaksi valittu tummaa marmorikuvioitua pintaa, keittiötaso on siihen sointuvaa tummanharmaata laminaattia. Savi sisustustyylin kylpyhuoneissa seinälaatat ovat vaalean greiget ja lattialaatta harmaa.

Asukkaiden yhteiset tilat

Asukkaiden käyttöön tulee pyörävarasto, asuntokohtainen irtainvarasto, kaksi talosaunaa ja kuivaushuone. Vehreälle piha-alueelle valmistuu mm. lasten leikkipaikka perheen pienimmille. Kohteessa on 13 autopaikan autohalli ja lisäksi viisi autotallipaikkaa. Erikseen vuokrattavilla autopaikoilla on sähköauton latausvalmius, asukkaan erillishankintana. 

Valmistunut: maaliskuu 2024

1H + KK 7 kpl29 m²
2H + KK 7 kpl43 m²
2H + K 37 kpl56 – 57 m²
4H + K 7 kpl86,5 m²
5H + K 7 kpl104 m²
    
    

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!  Voit vuokrata asunnon verkkokaupastamme 24/7! Alla olevasta painikkeesta löydät yksittäisten asuntojen tiedot ja pääset vuokraamaan uuden kodin helposti suoraan verkosta. Tervetuloa Alppikadulle tutustumaan vapaisiin asuntoihin!

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia, digistailattuja esimerkkikuvia asunnoista ja valokuvia malliasuntojen rakenteilla olevasta kohteesta. Muutokset ovat mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteAlppikatu 3, 00530 Helsinki
  KaupunginosaKallio
  Huoneistoja65
  HissiKyllä
  LämmitysKaukolämpö
  EnergialuokkaF
  YhteiskäyttötilatPyörä- ja irtainvarasto
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä
  OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

  Asuinalueen kuvaus

  Suositulla Helsingin Kallion alueella asut keskustan tuntumassa. Alueella on paljon erilaisia lähipalveluita esim. kahviloita, ravintoloita, kivajalkakauppoja jne. Kallio on sympaattinen ja urbaani asuinalue.

  Kalliosta on erinomaiset kulku- ja joukkoliikenneyhteydet, niin metrolla, ratikalla kuin bussillakin. Kalliosta löytyy kouluja, kirjasto ja lukuisia puistoja. Kallion vieressä sijaitsee myös Hakaniemen tori ja kauppahalli.  Töölönlahden kauniisiin rantamaisemiin on vain lyhyt kävelymatka.

  500 m

  Töölönlahti

  700 m

  Koulu

  800 m

  Hakaniemen tori

  850 m

  Metro

  Varma vuokranantajana

  Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Varmalla on tällä hetkellä noin 4 600 vuokrakotia ympäri Suomea, ja lisää asuntoja rakentuu jatkuvasti. Suurin osa asunnoista sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi Varmalta. Kesällä 2023 Varma sai uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä.