Aika Koteja Uusikumpu

Espoon Vuoritontuntie 3

Asuinkiinteistö Vuoritontuntie 3 valmistuu uudelle Uusikummun asuinalueelle syksyllä 2023. Uusikumpu on osa nopeasti kehittyvää Niittykumpua, jonne rakentuu nyt elämän muuttuviin tarpeisiin vastaavia vuokrakoteja.

Kohteen huoneistotyypit vaihtelevat käytännöllisistä yksiöistä avariin perheasuntoihin. Aika Koteja -konseptille tyypillisesti asunnot on suunniteltu esteettömyys huomioon ottaen, esimerkiksi poistamalla tarpeettomat huoneistojen väliset kynnykset. Kohteessa ei ole ikä- tai varallisuusrajoituksia – olet tervetullut elämäntilanteestasi riippumatta.

Luonnonvalossa kylpevien kotien pintamateriaalit ovat modernit ja raikkaat. Suurimmassa osassa asuntoja on lasitettu parveke, osassa yksiöitä on ranskalainen parveke. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat yhtiön esteetön sauna, kattopiha, talopesula ja kuivaushuone. Saunaosastot sijoittuvat viihtyisän kattopihan yhteyteen, jossa on mahdollisuus vilvoitteluun löylyjen välissä.

Kiinteistön kuluttama energia tuotetaan 100 % uusiutuvia energianlähteitä käyttäen. Kiinteistönomistaja Varma on sopinut taloyhtiölle vihreät sähkösopimukset ja taloyhtiön lämmitysmuotona toimii ekologinen maalämpö, joka tuottaa kesäisin myös asumismukavuutta lisäävää maaviileää.

Uusikummussa kodikkuus ja kätevyys kulkee käsi kädessä. Kun etsit mukavaa ja saavutettavaa asuntoa huippusijainnilla, Aika Koteja Uusikumpu on juuri sinua varten. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

Valmistuminen: syyskuu 2023

1H+KT36 kpl23 m² – 29 m²
2H+KT40 kpl34 m² – 54 m²
3H+KT13 kpl60 m² – 70,5 m²

Huom. Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia vielä rakenteilla olevasta kohteesta.

Lisätietoja

OsoiteVuoritontuntie 3
KaupunginosaNiittykumpu
Huoneistoja89
HissiKyllä
LämmitysMaalämpö ja maaviileä
EnergialuokkaB2018
YhteiskäyttötilatSauna, kattopiha, talopesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastot
Lemmikit sallittuKyllä
Savuton taloyhtiöKyllä
OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Uusikumpu asuinalueena

Niittykummussa sijaitseva Uusikumpu on kehittyvä asuinalue, jonne valmistuu paljon uusia asuntoja ja palveluita. Alue onkin mutkatonta asumista arvostavalle mitä parhain valinta: kaikki arjen peruspalvelut ovat lähellä ja metro kulkee hetkessä niin länteen kuin itään. Matkat taittuvat helposti myös bussilla tai autolla, jolla tavoitat Länsiväylän ja Kehä II muutamassa minuutissa. Metroaseman yhteydestä löytyy myös kaupunkipyöräasema. Kauppakeskus Niitty tarjoaa alueen asukkaille monipuoliset palvelut. Talon alakertaan valmistuu päiväkoti ja vastapäätä sijaitsee Niittykummun koulu.

Liikkujalle vehreä ja puistomainen Uusikumpu tarjoaa taatusti hyvät puitteet. Kotiovelta pääsee hetkessä luonnon ääreen rauhoittumaan tai vaikkapa Tapiolan urheilupuistoon reippailemaan. Lähiympäristöstä löytyy monipuoliset ulkoilumahdollisuudet muun muassa Espoon keskuspuiston tai merellisen rantaraitin idyllisissä maisemissa.

metro

600 m

Metroasema

kauppa

600 m

Kauppakeskus Niitty

koulu

30 m

Koulu

ruokakauppa

2,5 km

Kauppakeskus Iso Omena

uima-asu

3 km

Haukilahden uimaranta

Aika Koteja – helpomman vuokra-asumisen konsepti

Aika Koteja on uusi vuokra-asumisen konsepti niille, jotka odottavat kodiltaan tavallista enemmän – oli kyseessä sitten paremmat palvelut, fiksut ratkaisut tai tuki arkeen elämäntilanteen muuttuessa. Asunnot tarjoavat elämää helpottavaa mukautuvuutta, jolloin esimerkiksi ikääntymisen tai sairauden mukanaan tuomat haasteet on helpompi ratkaista. Olipa sinulla sitten haasteita liikkumisen kanssa tai haluat vain mukavamman ja esteettömän asuintilan, nämä kodit täyttävät varmasti tarpeesi.

”Aika Koteja -asunnoissa esteettömyysratkaisut ovat sisäänrakennettuja yksityiskohtia, jotka tulevat esiin arjessa. Esimerkiksi asuntojen kynnyksiä on poistettu, valitut lattiamateriaalit eivät ole liukkaita ja ulottuvuuksien hahmottamista on helpotettu kontrastein. Asuntojen seiniä on vahvistettu, jotta tukikahvojen kiinnittäminen olisi mahdollista. Talon portaissa on helpompaa kulkea niiden mitoituksen ansioista ja ohjeistukset on visualisoitu selkeästi.” Lue artikkeli ja tutustu Aika Koteja -konseptiin täällä.