Aika Koteja Uusikumpu

Espoon Vuoritontuntie 3

KAMPANJA! Ensimmäisen täyden kuukauden vuokra -50%, kun sopimus allekirjoitetaan toukokuun aikana. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11kk kuluttua vuokrasopimuksen aloituspäivästä lukien. Mahdollisuus vuokrata asunto myös ilman kampanjaa, jolloin irtisanomisaika on AHVL:n mukainen yksi kuukausi.

Vuoritontuntie 3 on valmistunut uudelle Uusikummun asuinalueelle syksyllä 2023. Uusikumpu on osa nopeasti kehittyvää Niittykumpua, jonne rakentuu nyt elämän muuttuviin tarpeisiin vastaavia vuokrakoteja. AikaKoteja -konseptin asunnot on suunniteltu helpottaa arkea, niin esteettömyyden, ikäihmisten kuin lapsiperheiden näkökulmasta

Helpomman arjen vuokrakodit

Asunnot on suunniteltu esteettömyys huomioon ottaen, esimerkiksi poistamalla tarpeettomat huoneistojen väliset kynnykset. Esteettömyys on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa mm. poistamalla tarpeettomia kynnyksiä asunnoista ja automatisoimalla raskaat ovet. Lisäksi esteettömyys näkyy rakennuksen yksityiskohdissa kuten mitoituksissa ja kalusteiden sijoittelussa sekä valittujen pintamateriaalien kontrasteissa.

Asukkaat voivat tilata halutessaan lisämaksullisia palveluita helpottamaan arkea suoraan kotiinsa. Aika Koteja -yhteistyökumppanit tarjoavat esimerkiksi siivousta, lastenhoitopalveluita tai kauneuspalveluita.

Lapsiperheille kohteen sijainti on ideaali, sillä naapuriin valmistuu päiväkoti ja vastapäätä sijaitsee koulu. Kohteen takapihalla sijaitseva upea leikkikenttä on arkipäivisin päiväkodin aukioloaikojen puitteissa vain päiväkodin käytettävissä.

Espoon Uusikummun uudet kodit

Kohteen huoneistotyypit vaihtelevat käytännöllisistä yksiöistä avariin perheasuntoihin. Luonnonvalossa kylpevien kotien pintamateriaalit ovat modernit ja raikkaat. Suurimmassa osassa asuntoja on lasitettu parveke, osassa yksiöitä on ranskalainen parveke. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat yhtiön esteetön sauna, piha, talopesula ja kuivaushuone. Saunaosastot sijoittuvat viihtyisän kattopihan yhteyteen, jossa on mahdollisuus vilvoitteluun löylyjen välissä.

Kiinteistön kuluttama energia tuotetaan 100 % uusiutuvia energianlähteitä käyttäen. Kiinteistönomistaja Varma on sopinut taloyhtiölle vihreät sähkösopimukset ja taloyhtiön lämmitysmuotona toimii ekologinen maalämpö, joka tuottaa kesäisin myös asumismukavuutta lisäävää maaviileää.

Uusikummussa kodikkuus ja kätevyys kulkee käsi kädessä. Kun etsit mukavaa ja saavutettavaa asuntoa huippusijainnilla, Aika Koteja Uusikumpu on juuri sinua varten. Tutustu vapaisiin huoneistoihin ja löydä uusi kotisi!

Tervetuloa asuntonäytöille 22.5. ja 29.5. klo 15.30-16 tutustumaan vapaisiin asuntoihin!

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


   

  Valmistuminen: syyskuu 2023

  1H+KT 36 kpl23 m² – 29 m²
  2H+KT 40 kpl34 m² – 54 m²
  3H+KT 13 kpl60 m² – 70,5 m²

  Huom. Digitaalisesti stailatut kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia vielä rakenteilla olevasta kohteesta. Valokuvat on otettu malliasunnoista ja eri huoneistoissa on erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteVuoritontuntie 3
  KaupunginosaNiittykumpu
  Huoneistoja89
  HissiKyllä
  LämmitysMaalämpö ja maaviileä
  EnergialuokkaB2018
  YhteiskäyttötilatSauna, kattopiha, talopesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastot
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä
  OmistajaKeskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

  Uusikumpu asuinalueena

  Niittykummussa sijaitseva Uusikumpu on kehittyvä asuinalue, jonne valmistuu paljon uusia asuntoja ja palveluita. Alue onkin mutkatonta asumista arvostavalle mitä parhain valinta: kaikki arjen peruspalvelut ovat lähellä ja metro kulkee hetkessä niin länteen kuin itään. Matkat taittuvat helposti myös bussilla tai autolla, jolla tavoitat Länsiväylän ja Kehä II muutamassa minuutissa. Metroaseman yhteydestä löytyy myös kaupunkipyöräasema. Kauppakeskus Niitty tarjoaa alueen asukkaille monipuoliset palvelut. Talon alakertaan valmistuu päiväkoti ja vastapäätä sijaitsee Niittykummun koulu.

  Liikkujalle vehreä ja puistomainen Uusikumpu tarjoaa taatusti hyvät puitteet. Kotiovelta pääsee hetkessä luonnon ääreen rauhoittumaan tai vaikkapa Tapiolan urheilupuistoon reippailemaan. Lähiympäristöstä löytyy monipuoliset ulkoilumahdollisuudet muun muassa Espoon keskuspuiston tai merellisen rantaraitin idyllisissä maisemissa.

  metro

  600 m

  Metroasema

  kauppa

  600 m

  Kauppakeskus Niitty

  koulu

  30 m

  Koulu

  ruokakauppa

  2,5 km

  Kauppakeskus Iso Omena

  uima-asu

  3 km

  Haukilahden uimaranta

  Aika Koteja – helpomman vuokra-asumisen konsepti

  Aika Koteja on uusi vuokra-asumisen konsepti niille, jotka odottavat kodiltaan tavallista enemmän – oli kyseessä sitten paremmat palvelut, fiksut ratkaisut tai tuki arkeen elämäntilanteen muuttuessa. Asunnot tarjoavat elämää helpottavaa mukautuvuutta, jolloin esimerkiksi ikääntymisen tai sairauden mukanaan tuomat haasteet on helpompi ratkaista. Olipa sinulla sitten haasteita liikkumisen kanssa tai haluat vain mukavamman ja esteettömän asuintilan, nämä kodit täyttävät varmasti tarpeesi.

  ”Aika Koteja -asunnoissa esteettömyysratkaisut ovat sisäänrakennettuja yksityiskohtia, jotka tulevat esiin arjessa. Esimerkiksi asuntojen kynnyksiä on poistettu, valitut lattiamateriaalit eivät ole liukkaita ja ulottuvuuksien hahmottamista on helpotettu kontrastein. Asuntojen seiniä on vahvistettu, jotta tukikahvojen kiinnittäminen olisi mahdollista. Talon portaissa on helpompaa kulkea niiden mitoituksen ansioista ja ohjeistukset on visualisoitu selkeästi.” Lue artikkeli ja tutustu Aika Koteja -konseptiin täällä.