Turun Pääskysillankatu 12 valmistui huhtikuun 2022 lopussa Pääskyvuoren uudelle asuinalueelle. 6-kerroksisen kerrostalon sijainti on rauhallinen päättyvän tien päässä. Pääskyvuoressa asutaan luonnon helmassa, jossa on upeat ulkoilumaastot.
Taloyhtiön vierestä virtaa Jaaninoja, jonka varrelle on rakennettu ulkoilupolkuja ja siltoja. Alueelta löytyvät koulu ja päiväkoti sekä päivittäistavarakauppa kävelymatkan päässä. Turun keskustaan pääsee nopeasti omalla autolla tai julkisilla.

Talon etelänpuoleinen seinä täyttyy leveistä lasitetuista parvekkeista, joista näkymät avautuvat viihtyisään sisäpihaan. Pihapiiristä rakentuu kodikas ja viihtyisä leikki- ja oleskelualue, johon asukkaiden käyttöön tulee myös viherkattoinen pihasauna.
Taloyhtiön kellarissa sijaitsee autohalli, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa sekä kuivaushuone.

Asuntoja löytyy moneen eri elämäntilanteeseen, erikokoisia yksiöitä, hyvänkokoisia kaksioita ja pienille perheille sopivia kolmioita sekä lisäksi yksi saunallinen neliö. Suurimmassa osassa asunnoista neliöt jatkuvat huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Osasta kolmioista löytyy myös oma sauna.
Asunnoissa keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhdessä valoisan ja avaran tilan ja tyylikkäät pintamateriaalit taipuvat arkeen ja juhlaan. Lattiamateriaalina asuinhuoneissa on vaalea tammilaminaatti, jossa aitoa puuta muistuttava pinta. Kylpyhuoneet on laatoitettu, jossa mukavuuslattialämmitys ja liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Hyvin varustellussa keittiössä astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso ja kalusteuuni mahdollistavat miellyttävät kokkailuhetket.

Taloyhtiössä asuntoja on yhteensä 44. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia. Lemmikit ovat tervetulleita. Sisätiloissa ja parvekkeella tupakointi on kielletty. Taloyhtiönetti 10M sisältyy vuokraan. Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakkovesimaksu on 20 €/hlö/kk.

Tutustu uusiin vuokrattaviin asuntoihin täältä: https://www.colliersasunnot.com/asuntohaku/turku/2483470/

 

Valmistunut: Huhtikuu 2022

Jätä hakemus