Nyt on tarjolla upea tilaisuus asua aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Tammelan perinteisiin maisemiin valmistuu arviolta kesäkuussa 2022 Asunto Oy Tampereen Engel (Pinninkatu 17).
Osmonpuiston leikkipuisto ja Kaupin luontopolut ovat aivan kävelymatkan päässä. Laineiden liplatusta pääset kuuntelemaan Näsijärven rantaan, ainoastaan kymmenessä minuutissa. Jos nautit ihmisistä ja torin vilkaasta elämästä, sekin onnistuu, Tammelantorin sykkeeseen pääset parissa minuutissa. Toriostokset hoituvat ja samalla voit nauttia aamukahvit torin rennossa ilmapiirissä.

Tässä yhdeksänkerroksisessa yhtiössä on 74 asuntoa. Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kooltaan 20,5 m2- 54,0 m2. Materiaalivalinnat ovat nykyaikaiset ja tyylikkäät. Asuntojen lattiat ovat tammen väristä laminaattia, seinät maalatut ja kylpyhuoneet laatoitettu. Asunnoissa keittiöissä on induktiotaso, kalusteuuni kiertoilmatoiminnolla, integroitu astianpesukone sekä jääkaappipakastin.
Arkeen luksusta tuo kylpyhuoneen lattialämmitys.

Kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke, ja ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma terassipiha.

Autopaikkoja on erikseen vuokrattavana. Yhteisinä tiloina on kellarikerroksessa sijaitseva kuivaushuone sekä jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto. Ensimmäisessä kerroksessa on myös lastenvaunuvarasto. Lisäksi talossa on yhteiskäytössä oleva sauna ja talvipuutarha.

Täältä löydät uusia vuokrattavia asuntoja: https://www.colliersasunnot.com/asuntohaku/tampere/2483196/

Arvioitu valmistuminen: Kesäkuu 2022

Jätä hakemus