Kirkkonummen Jokiniityntie 22 valmistuu elokuussa 2022.

6-kerroksinen taloyhtiö tarjoaa asuntoja yksiöstä kolmioon loistavalla ja viihtyisällä sijainnilla Kyrkvallan kylästä Kirkkonummelta. Kyrkvalla on kylä Kirkkonummella, Kantohaan ja Kirkkonummen keskustan välissä. Kyrkvallasta on vain noin kilometrin matka keskustaan, josta löytyy moninaiset palvelut.

Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke. Asuntojen varustelutaso on laadukas. Lattiamateriaalina on tyylikäs harmaasävyinen laminaatti. Keittiössä on kalusteisiin upotettu keraaminen liesitaso sekä erillinen uuni. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja, joista löytyy tilavarus pyykinpesukoneelle. Asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja ovat talosauna, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja huoneistokohtainen irtainvarasto.

Mahdollisuus vuokrata autopaikka. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita, mutta talo on savuton.

Vesimaksu 20€/kk/hlö. Asunnon vuokra sisältää taloyhtiösi perustason nettiliittymän 10M.

Vuokralaisen ei tarvitse tässä kohteessa maksaa erillistä rahavakuutta.

Vakuutena on vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Mikäli Garantia joutuu korvaamaan takauksen perusteella vuokranantajalle vuokralaisen laiminlyömien sopimusvelvoitteiden aiheuttamia kustannuksia, syntyy Garantialle maksettujen korvausten määräinen takautumisoikeus vuokralaista kohtaan. Vuokranantaja tarjoaa jokaiselle asukkaalle myös Fennian peruskotivakuutuksen.

Tutustu vuokrattaviin asuntoihin täältä!

Arvioitu valmistuminen: Elokuu 2022

Jätä hakemus