Kirkkonummen Jokiniityntie 22 on valmistunut elokuussa 2022

6-kerroksinen taloyhtiö tarjoaa asuntoja yksiöstä kolmioon loistavalla ja viihtyisällä sijainnilla Kirkkonummen Jolkbyssä. Kohteesta on vain reilun kilometrin matka Kirkkonummen keskustaan, josta löytyy moninaiset palvelut. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Jokirinteen oppimiskeskus, jossa palvelee peruskoulu ja päiväkoti. Lisäksi kävelymatkan etäisyydellä on uimahalli, jäähalli ja keskusurheilupuisto.

Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asuntojen varustelutaso on laadukas. Lattiamateriaalina on tyylikäs harmaasävyinen laminaatti. Keittiössä on kalusteisiin upotettu keraaminen liesitaso sekä erillinen uuni. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja, joista löytyy tilavarus pyykinpesukoneelle. Asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja ovat talosauna, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja huoneistokohtainen irtainvarasto.

Mahdollisuus vuokrata autopaikka. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita, mutta talo on savuton.

Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakkovesimaksu 20 €/hlö/kk. Asunnon vuokra sisältää taloyhtiösi perustason nettiliittymän 10 Mbit/s.

Vuokralaisen ei tarvitse tässä kohteessa maksaa erillistä rahavakuutta. Vakuutena on vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Mikäli Garantia joutuu korvaamaan takauksen perusteella vuokranantajalle vuokralaisen laiminlyömien sopimusvelvoitteiden aiheuttamia kustannuksia, syntyy Garantialle maksettujen korvausten määräinen takautumisoikeus vuokralaista kohtaan. Vuokranantaja tarjoaa jokaiselle asukkaalle myös Fennian peruskotivakuutuksen.

Tutustu vuokrattaviin asuntoihin täältä!

Valmistunut elokuussa 2022

Jätä hakemus