Atlas Aurinkolahti

Helsinki

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA VUOSAAREN KORKEIMMAN TORNITALON UUDET VUOKRAKODIT! Liity kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi Atlaksen tornitalosta.

Atlaksen tornitaloon valmistuu 288 uutta vuokrakotia lopusyksyllä 2024 – aina yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Atlaksen tornitalossa asut moderneissa ja urbaaneissa asunnoissa, lähellä merta ja luontoa. Asunnoissa on panostettu laadukkaisiin pintamateriaaleihin, mutta pääosaa näyttelee itseoikeutetusti asuntojen lattiasta kattoon olevista ikkunoista aukeavat maisemat. Tässä 120 metrin korkuisessa uudessa tornitalokohteessa on 33 kerrosta ja ylimmän kerroksen kattoterassilta avautuvat hulppeat merimaisemat Aurinkolahden rannan ylle.

 

Aurinkolahden alue
Aurinkolahdessa voit nauttia merellisyydestä ja luonnon läheisyydestä. Atlaksen tornitalon meren puoleiset maisemat ovat suoraan Aurinkolahden rannalle, voit siis nauttia aamukahvin auringonnousua ihaillen tai illalla ihastella kauniita auringonlaskuja. Lisäksi Atlaksen kattoterassilta on upeat maisemat merelle, mistä voi nähdä meren kimaltelevan aurinkoisena kesäpäivänä. Aurinkolahden ranta on erityisesti kesäisin suosittu paikka, sillä hiekkarannalla voi uida tai ottaa aurinkoa sekä veneilijöille sijainti on mukava nauttia merellisestä Helsingistä. Aurinkolahdessa on mm. oma venekerho ja purjehtijoille pienvenesatama. 

 

 

Kattavasti palveluita ja yhteistiloja helpottamaan arkea
Autoilijoiden arkea helpottaa asukkaiden parkkihalli, mistä on kulku hissillä asuintaloihin. Atlaksen asukkaita ilahduttavat myös kattavat yhteistilat mm. kuntosali, kattoterassi, saunat, kerhohuoneet, etätyöskentelytilat ja lapsille perhehuone. Myös paloturvallisuuteen on tornitalossa kiinnitetty erityistä huomiota, esim. rakennukseen on suunniteltu ylimääräisiä porraskäyntejä, hätäpoistumisteitä sekä sprinklereitä.

Atlaksen sijainti on ideaali myös palveluiden puolesta. Katukerroksen liiketilojen palvelut sijaitsevat samassa talossa ja matkaa Columbuksen lähikauppakeskukseen on vain muutama sataa metriä. Isommat ostokset hoituvat esimerkiksi Itäkeskuksessa, mihin matkaa metrolla hetkessä. Alueelta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, kuten metro ja tiheät bussilinjat (matka metrolla keskustaan on n. 20 min).

Atlas Aurinkolahti

 

Tervetuloa asuntonäytöille Atlakseen

Liity kiinnostuneiden listalle ja pääset tutustumaan Atlaksen malliasuntoihin jo kesän aikana, ennen yleisesittelyjen alkamista. Näin pääset valitsemaan oman unelmakotisi tästä uniikista kohteesta!

Kohde valmistuu arviolta: lokakuu 2024

Yksiöt 87 kpl33,5–37,5 m² 819 – 1049 €
Kaksiot 130 kpl46–54,5 m²995 – 1359 €
Kolmiot 50 kpl76,5–91,5 m²1545 – 2165 €
Neliöt 21 kpl90,5–92 m²2059 – 2349 €

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


   

  Kuvat ovat digistailattjau valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja. Aluekuvat ovat yleiskuvia Aurinkolahdesta ja naapuritalon Hyperionin katolta.

  Tietoa rakennuksesta

  OsoiteVuotie 47 B
  Huoneistoja288
  EnergialuokkaA
  LämmitysKaukolämpö
  Hissi3
  LaajakaistaSisältyy vuokraan
  YhteiskäyttötilatKuntosali, saunat, kattoterassi, pesula, etätyöskentelytilat, lasten leikkitila ja kerhohuoneet
  Arkea helpottavat palvelutParkkihalli

  Aurinkolahti asuinalueena

  Aurinkolahti on urbaani ja merellinen alue Itä-Helsingissä, joka tunnetaan kaupungin ja luonnon yhdistävästä tunnelmastaan. Se on viihtyisä asuinalue monenlaisille asukkaille kattavien palveluiden, kulkuyhteyksien sekä ulkoilumahdollisuuksien ansiosta.

  Alueelta löytyvät arjen peruspalvelut, terveyskeskus, kouluja, päiväkoteja, urheilutalo, uimahalli sekä kirjasto ja kulttuuritarjonnasta vastaava Vuotalo. Ulkoilun ystävää ilahduttavat niin Aurinkolahden, Kallahden kuin Uutelan vehreät kävelyreitit, jotka tarjoavat loistavat puitteet monenlaiseen liikkumiseen.

  50 m

  Ruokakauppa

  50 m

  Metroasema

  50 m

  Kauppakeskus

  700 m

  Koulu

  1000 m

  Aurinkolahden uimaranta