Herttuan Hovi – Elisabet

Ebba Brahen katu 2, 20200 Turku

KAMPANJA: Tarjoamme tässä kohteessa asuville kolmen kuukauden Freskan kotisiivouksen (arvo 375–549 €) ja Wolt-krediittejä (arvo 150 €). Siivous kerran kuussa eli kolme kertaa. Kampanjasopimuksissa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11kk kuluttua vuokrasopimuksen aloituksesta. Colliers ei vastaa kolmannen osapuolen tarjoamista palveluista, eikä etua voi vaihtaa rahaksi. Kampanja on voimassa 29.2.2024 saakka.


Vuokraa uusi upea koti Herttuan Hovista. Herttuan Hovi rakentuu uudelle Herttuankulman alueelle, sataman meren puoleiselle sijannille ja Ruissalontien risteyksen lähelle. Jokirantaan ja keskustaan on kohteesta vain lyhyt matka ja pyörällä pääsee Ruissaloon hetkessä. Asukkaana saat etuja ja palveluita ympäri kaupunkia. Herttuan Hovin asukkaiden käytössä on myös taloyhtiön yhteiskäyttöautot!

Herttuan Hovi on Herttuankulmaan valmistuva kolmen talon kokonaisuus. Ensimmäisenä taloista valmistuu Elisabet tammikuussa 2024. Elisabet sijoittuu korttelin sisäpuolelle, Herttuankulman tulevan Hoviväen puiston viereen.

 

Mukavaa asumista

Herttuan Hovin fiksut ratkaisut tarjoavat asumisen helppoutta ja mukavuutta monin tavoin. Kiinteistössä on asuntoja erilaisiin tarpeisiin aina kompakteista yksiöistä pieniin perheasuntoihin. Asuntojen sisustuksessa painottuvat vaaleat sävyt. Osassa asuntoja on ranskalaiset parvekkeet.

Raikkaan valkoisia keittiöitä rytmittää tyylikkäät, betonin sävyiset työtasot. Keittiöiden laadukkaat kodinkoneet sulautuvat huomaamattomasti sisustukseen. Keittiöt ovat varustettuja nopeilla ja turvallisilla induktioliesillä.

Vastuullista asumista

Jotta asuminen olisi huoletonta on myös vastuullisuus tärkeässä roolissa. Talon energiaratkaisuina toimivat maalämpö sekä kiinteistön katolle sijoitetut omat aurinkopaneelit. Uusi moderni kiinteistö on rakennettu laadukkaasti ja vastuullisuus on huomioitu myös kiinteistön ylläpidossa.

Arvioitu valmistuminen: tammikuu 2024

1H+KT 12 kpl25 m² – 25,5 m²
2H+KT 28 kpl31 m² – 42 m²
3H+KT 12 kpl49,5 m² – 50 m²
    

VERKKOKAUPPA

Vuokraa heti uusi koti

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja varaa oma unelmakotisi!


  Tervetuloa asuntonäytöillle tutustumaan vapaisiin asuntoihin.
  Helmikuussa asuntonäytöt ovat perjantaisin 14.30-15.00, tervetuloa!

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteEbba Brahen katu 2, 20200 Turku
  KaupunginosaHerttuankulma
  LämmitysMaalämpö
  EnergialuokkaB
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti
  YhteiskäyttötilatVarastotilat, pesula, ulkoleikkialue, yhteiskäyttöauto (tulossa myöhemmin)
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Herttuankulma asuinalueena

  Herttuankulma on uusi, kehittyvä asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Herttuankulma on osa Turun uutta Linnakaupunkia, jokirannan ja sataman läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja pyörällä pääsee hetkessä keskustaan, jokirantaan tai Ruissaloon. Herttuankulmassa on urbaani tunnelma ja sinne kehittyvät palvelut täydentävät alueen.

  0,8 km

  Lähikauppa

  1,9 km

  Rautatieasema

  3 km

  Kauppatori

  1,5 km

  Satama