Herttuan Hovi

Ebba Brahen katu 2, 20200 Turku

KAMPANJA: Uusiin vuokrasopimukseen kuukausi ilmaista asumisaikaa!
Kampanjasopimuksissa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 12 kk:n kuluttua vuokrasopimuksen aloituksesta. Kampanja on voimassa 31.7.2024 saakka. Koskee vain uusia vuokrasopimuksia ja ainoastaan kampanja-aikana vapaita asuntoja.


Ihastu uusiin asuntoihin moderneilla pintamateriaaleilla ja vuokraa uusi upea koti Herttuan Hovista. Herttuan Hovin meren puoleisilta parvekkeilta voit nauttia meren tuoksusta ja ihailla ruotsinlaivojen kulkua. Tässä kohteessa lemmikit ovat tervetulleita, talot savuttomia ja netti kuuluu vuokraan. Asukkaiden käytettävissä on myös yhteiskäyttöauto. Helppoa ja huoletonta asumista.

Elisabet, Margareeta ja Kaarina

Herttuan Hovi on kolmen uuden asuintalon, Elisabetin, Margareetan ja Kaarinan, muodostama asuntokohde. Asuntokohde sijaitsee Herttuankulman alueen sataman ja meren puoleisessa
päädyssä. Herttuan Hovista on vain lyhyt matka jokirantaan ja keskustaan. Pyörällä pääsee myös Ruissalon vehreisiin merimaisemiin hetkessä.

Ensimmäisenä taloista valmistui Elisabet tammikuussa 2024 (kartassa 2A). Elisabet sijoittuu korttelin sisäpuolelle, Herttuankulman tulevan Hoviväen puiston viereen. Seuraavana valmistui Margareeta (kartassa 2B) keväällä 2024, Juhana Herttuan Puistokadun ja meren puolelle. Viimeisenä talona valmistuu Kaarina (kartassa 2C) syksyllä 2024.

Mukavaa asumista

Herttuan Hovi tarjoaa helppoa vuokra-asumista jokisataman kupeessa, vain lyhyen matkan päässä Turun keskustasta. Uusissa asuintaloissa on koteja aina kompakteista yksiöistä pieniin perheasuntoihin. Valoisien asuntojen sisustuksessa painottuvat vaaleat sävyt, luoden neutraalin pohjan omalle sisustustyylille. Osassa asunnoista on parvekkeet (ranskalainen tai lasitettu parveke).

Raikkaan valkoisia keittiöitä rytmittää tyylikkäät, betonin sävyiset työtasot. Keittiöiden laadukkaat kodinkoneet sulautuvat huomaamattomasti sisustukseen. Keittiöt ovat varustettuja nopeilla ja turvallisilla induktioliesillä.

Huoletonta asumista

Jotta asuminen olisi huoletonta on myös vastuullisuus on tärkeässä roolissa. Talon energiaratkaisuina toimivat maalämpö sekä kiinteistön katolle sijoitetut omat aurinkopaneelit. Uusi moderni kiinteistö on rakennettu laadukkaasti ja vastuullisuus on huomioitu myös kiinteistön ylläpidossa. Arkea helpottaa myös asukkaiden käytössä oleva yhteiskäyttöauto.

Elisabet: valmistunut tammikuu 2024

1H+KT 12 kpl25–25,5 m²
2H+KT 28 kpl31–42 m²
3H+KT 12 kpl49,5–50 m²
    
Margareeta: valmistunut huhtikuu 2024
1H+KT 36 kpl27–41 m²
2H+KT 19 kpl37,5–51,5 m²
3H+KT 12 kpl57–59,5 m²
    
Kaarina: valmistuu elokuu 2024
1H+KT 40 kpl22,5–41 m²
2H+KT 10 kpl37,5–44 m²
3H+KT 10 kpl59,5 m²
    

Huom. Kaarinan uudet kodit tulossa verkkovuokraukseen kesällä 2024, siihen asti voit hakea asuntoa Kaarinan asuintalosta hakulomakkeella.

Liity kiinnostuneiden listalle

Jätä sähköpostiosoitteesi kiinnostuneiden listalle ja pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan asuntoihin. Varaa oma unelmakotisi!


  Tervetuloa asuntonäytöille Herttuan Hoviin

  Tervetuloa Herttuan Hovin Kaarinan malliasuntojen ensiesittelyyn ti 18.6. klo 15.30!
  Kulku Juhana Herttuan puistokadun puolelta, esittelyissä kävijoille löytyy pysäköintitilaa tontilta kohteen vierestä.

  Kuvat ovat suuntaa-antavia havainnekuvia rakenteilla olevasta kohteesta tai valokuvia malliasuntojen huoneistoista. Muutokset mahdollisia. Erilaisissa huoneistoissa voi olla erilaisia ratkaisuja.

  Lisätietoja

  OsoiteEbba Brahen katu 2, 20200 Turku
  KaupunginosaHerttuankulma
  LämmitysMaalämpö
  EnergialuokkaB
  HissiKyllä
  LaajakaistaTaloyhtiönetti
  YhteiskäyttötilatVarastotilat, pesula, ulkoleikkialue, yhteiskäyttöauto (tulossa myöhemmin)
  Lemmikit sallittuKyllä
  Savuton taloyhtiöKyllä

  Herttuankulma asuinalueena

  Herttuankulma on uusi, kehittyvä asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Herttuankulma on osa Turun uutta Linnakaupunkia, jokirannan ja sataman läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja pyörällä pääsee hetkessä keskustaan, jokirantaan tai Ruissaloon. Herttuankulmassa on urbaani tunnelma ja sinne kehittyvät palvelut täydentävät alueen.

  0,8 km

  Lähikauppa

  1,9 km

  Rautatieasema

  3 km

  Kauppatori

  1,5 km

  Satama