Turun Yliopistonkatu 34 on saneerattu täydellisesti moderneiksi kaupunkiasunnoiksi. 8-kerroksinen, uutuuttaan hohtava kotitalo tarjoaa yksiöitä ja kaksioita loistavalla sijainnilla Yliopistonkadun ja Ursininkadun kulmassa.

Kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä:

  • Talon alakerrassa asukkaita palvelee K-Market.
  • Kävelymatka Aurajoenrantaan vie 5 minuuttia.
  • Yliopistonkadun varrelta löytyy lukuisia myymälöitä ja ravintoloita sekä koko keskustan keskipiste, uusi Kauppatori.
  • Joukkoliikenteen keskeiset reitit kulkevat välittömässä läheisyydessä. Kauppatorin pysäkit toimivat tärkeinä paikallis- ja seutuliikenteen pysäkkeinä.

Asuinalue on viihtyisä ja virkeä ja liikkuminen sujuu niin kävellen kuin pyöräillen. Polkupyöräpaikkoja on lukuisia sekä talon sisätiloissa että piha-alueella. Myös autopaikkoja löytyy piha-alueelta autolla liikkuville.

Talosta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä asukkaiden yhteiskäyttöön tulevat talosauna, kerhohuone, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä pesula ja kuivaushuone. Pihapiiristä rakentuu viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Kiinteistössä kaukokylmä pitää asuntojen sisäilman miellyttävänä kesälläkin.

Asuntojen neliöt ovat tehokkaat ja hyvin suunnitellut. Kodin sydän on keittiö, joka avautuu luontevasti valoisaan olohuoneeseen. Asunnoissa käytetyt materiaalit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita.

Tehosteseinät tuovat asuntojen ilmeeseen raikkautta. Asuinhuoneiden lattioissa on Egger-malliston kestävä laminaatti, jonka kuviointi näyttää luonnollisilta puulankuilta ja rauhoittaa huoneiden ilmettä.

Hyvin varustellussa keittiössä on integroitu astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, induktiotaso ja yhdistelmäuuni. Kylpyhuoneen seinät on tehty valkoisesta laatasta ja tehosteseinästä. Lattia puolestaan on harmaata laattaa.

Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet ja lähes kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke. Lisää hyödyllistä säilytystilaa antaa osassa asunnoissa vaatehuone. Lemmikit ovat tervetulleita!

Tutustu vuokrattaviin asuntoihin täältä!

Valmistunut heinäkuussa 2022

Jätä hakemus