Tampereen Turtolaan valmistunut joulukuussa uusia laadukkaita asuntoja. Mikäli haluat asua uudessa laadukkaasti rakennetussa kodissa, tässä on tilaisuutesi! Tässä asunnossa on kauniit vinyylikorkkilattiat ja maalatut seinät. Asumismukavuutta tuo myös lasitettu parveke josta voit nauttia läpi vuoden.

Lisäksi asunnon pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Asukkaat saavat käyttöönsä talon oman SmartPost-pakettiautomaatin, jonka avulla onnistuvat niin verkko-ostosten ja muiden pakettien vastaanottaminen kuin lähettäminenkin.

Kiinteistö sijaitsee Turtolan liikekeskuksen ja Messukylän Golf-kentän välittömässä läheisyydessä. Kohteesta on nopeat kulkuyhteydet Tampereen keskustaan n 6 km.

Asunnot ovat rakennettu elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi kohteessa arvostetaan ympäristöystävällisyyttä. Talon katolle on asennettu aurinkopaneelit, jotka tuottavat vihreää sähköä.

Mikäli tämä asunto, tai muut kohteen asunnot kiinnostavat, täytä pikaisesti sähköinen asuntohakemus ja olet kenties lähempänä muuttoa uuteen kotiin!

Yksiö 34,5 m² on oheisissa kuvissa kalustettuna.

Jätä hakemus