Valmistumassa Turtolaan lasitettuja parvekkeellisia asuntoja. Mikäli haluat asua uudessa laadukkaasti rakennetussa kodissa, tässä on tilaisuutesi! Tässä asunnossa on kauniit vinyylikorkkilattiat ja maalatut seinät. Asumismukavuutta tuo myös lasitettu parveke josta voit nauttia läpi vuoden.

Lisäksi asunnon pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Asukkaat saavat käyttöönsä talon oman SmartPost-pakettiautomaatin, jonka avulla onnistuvat niin verkko-ostosten ja muiden pakettien vastaanottaminen kuin lähettäminenkin.

Kruunuasunnot Oy:lle joulukuussa 2019 valmistuvaan kiinteistöön tulee asuntoja aina yksiöistä saunallisiin kolmioihin asti.

Kiinteistö sijaitsee Turtolan liikekeskuksen ja Messukylän Golf-kentän välittömässä läheisyydessä.
Kohteesta on nopeat kulkuyhteydet Tampereen keskustaan n 6 km.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi kohteessa arvostetaan ympäristöystävällisyyttä. Talon katolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat vihreää sähköä.

Mikäli tämä asunto, tai muut kohteeseen valmistuvat asunnot, kiinnostavat täytä pikaisesti sähköinen asuntohakemus, linkin löydät yhteystiedoista. Ja olet kenties lähempänä muuttoa uuteen kotiin!

Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2019

Jätä hakemus