Arvokas, vanha 1907 valmistunut entinen makasiinirakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti Selim A. Lindqvist. Kiinteistö saneerataan täydellisesti vanhaa kunnioittaen ja sen arvioitu valmistuminen on kesäkuun lopulla 2022. Kiinteistöön tulee myös liiketiloja kuten päivittäistavarakauppa, korttelibaari, ravintoloita, leipomokahvila sekä hyvinvointipalvelujen tarjoajia. Täällä asuessasi pystyt hoitamaan päivittäisiä asioita kätevästi saman katon alla.

Uniikit, hyvin varustellut huoneistot, joissa tilan tuntua lisäävät kattokorkeus ja suuret ikkunat. Jokainen huoneisto on yksilöllinen; Upeat yksityiskohdat, kuten alkuperäiset, kunnostetut tiiliseinät ja valtavat kaari-ikkunat tekevät asunnoista ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Huoneistokohtainen jäähdytys tekee asumisesta miellyttävää vuodenajasta riippumatta. Lisäksi asukkaiden käytössä on suuri kattoterassi, josta löytyy myös ulkoporeamme.

Kiinteistössä toimii concierge-palvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea. Palvelun kautta asukas voi varata esimerkiksi näköalasaunan tai asunnon siivouksen sekä tilata taksin tai postipaketin vastaanoton ja toimituksen suoraan kotiin. Asukkaiden varattavissa on yhteiskäyttöauto tai myös oma autopaikka hallissa.

Vuokrattavia asuntoja on yhteensä 64. Vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi voimassa oleviksi, siten että ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Lemmikit ovat tervetulleita asumaan. Sisätiloissa tupakointi on kielletty.  Taloyhtiönetti 10M sisältyy vuokraan. Vesimaksu 22 €/hlö/kk. Irtainvarasto 20 €/kk.

Katajanokka on rauhallinen ja merellinen kaupunginosa kantakaupungin kupeessa. Se tunnetaan parhaiten eleganteista jugendrakennuksista ja kuuluisasta Uspenskin katedraalista. Päivittäiseen maisemaan kuuluvat myös risteilyalukset. Merikylpylä Allas SeaPool ja kauppatorin kyljessä kohoava SkyWheel Helsinki maailmanpyörä ovat tuttuja maamerkkejä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, keskustaan pääsee kävelemällä, polkupyörällä tai raitiovaunulla.  Jungmannin myötä Katajanokalta löytyy saman katon alta kaikki päivittäispalvelut, joiden lisäksi päiväkodit, koulut ja liikuntamahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä.

Tutustu upeisiin asuntoihin täältä: https://www.colliersasunnot.com/asuntohaku/helsinki/2480407/

Lisätietoja kohteesta: http://www.jungmann.fi/

Arvioitu valmistuminen: Heinäkuu 2022

Jätä hakemus