Miltä kuulostaa vesiputous aivan kodin vieressä omassa lähipuistossa? Se on mahdollista, kun Pitäjänmäelle Strömbergin puiston viereen on valmistunut moderni kerrostaloyhtiö. Luonto on läsnä kun astut ovesta ulos.

Alueen palvelut ovat lähellä ja liikkuminen helppoa, Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemat kävelymatkan päässä. Talon asukkaiden liikkumista helpottaa myös yhteiskäyttöauto ja Smartpost. Alueelta löytyy lukuisia mahdollisuuksia kuntoiluun ja eri liikuntalajien harrastamiseen. Asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja ovat irtainvarastot, talosaunat, pesula, kuivaushuoneet, polkupyörien säilytystilat sekä lastenvaunuvarasto.

Asunnoissa keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhdessä valoisan ja avaran tilan, joka taipuu arkeen ja juhlaan. Tyylikkäät pintamateriaalit ja modernit kodinkoneet. Lattiamateriaalina asuinhuoneissa on vaalea parketti ja kylpyhuone laatoitettu, jossa mukavuuslattialämmitys. Kylpyhuoneessa on  pyykinpesukoneliitäntä sekä varaus pesutornille. Huoneistokohtainen vedenmittaus, vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Lemmikit sallittu.

Jätä hakemus